speciális szolgáltatások

Egy assessment centert követően jóval több insight és információ áll majd rendelkezésére a legjobb döntés meghozatalához, vagy segítsen elbocsátott alkalmazottainak boldogulni a munkaerő piacon outplacement szolgáltatásunkat igénybe véve.

 • outplacement – támogatás a szervezetből kikerülő munkavállalóinak

  Előfordulhat olyan gazdasági helyzet, amikor meg kell válnia munkatársaitól, akiknek a munkaerőpiacra való visszakerülése több szempontból sem egy egyszerű folyamat. A Randstad Hungary Kft. a „gondoskodó elbocsátás” folyamatában nyújt segítséget. 

  Az outplacement szolgáltatásunkat a többéves nemzetközi illetve hazai minták alapján partnereink igénye szerint testre szabjuk. Ehhez lényegesnek tartjuk a szoros együttműködést az egyes projektek tervezésétől kezdve egészen a projekt lezártáig.

  bővebben
 • assessment center (AC) szervezése és lebonyolítása

  Amennyiben leendő munkatársát csoportos kiválasztási módszer segítségével szeretné megtalálni, javasoljuk erre az egyik leghatékonyabb eszközt, az Assessment Centert (AC). Az AC során egy adott munkakörhöz szükséges kompetenciák mentén egyidejűleg több jelölt értékelhető egyéni és csoportos feladatok, szituációs helyzetek során, félnapos vagy egész napos program keretében, az Ön igényeinek megfelelően. Egy-egy pozícióra történő kiválasztási folyamat részeként az Assessment Center feladatainak összeállításához, megszervezéséhez és lebonyolításához szükséges szaktudást a Randstad biztosítja, tanácsadóink a Randstad irodájában biztosítják a csoportos kiválasztás hatékony levezetését és értékelését.

 • interjútechnika tréning szakmai vezetőknek

  A munkaerő kiválasztási folyamatban a személyes interjú kiemelten fontos a végső döntés tekintetében. Sokszor azonban e módszer hatékonysága nem megfelelő. Ennek hátterében sok esetben a szakértelem hiánya állhat, az interjúztatók sok esetben olyan tipikus hibákat ejtenek, amelyek meghiúsíthatják a cél elérését, vagyis nem a megfelelő ember kerül az adott pozícióba. A Randstad ebben is megoldást nyújt az Önök számára. Vállalatánál azokat a szakmai vezetőket, akik felelősek a saját csapatukba történő munkaerő kiválasztásért, felkészítjük a sikeres és eredményes interjúztatásra. A tréning során a résztvevők gyakorlati segítséget kapnak a hatékony állásinterjúk lebonyolításához, megtanulják a kompetencia-alapú értékelő interjú technikáját.

Szeretné egy cégen belüli, hatékonyan működő szervezet előnyeit élvezni? Keresse a Randstadot!