előrelendítjük az embereket.

Hozzáadott értékünk abban rejlik, hogy széles körű eszköztárunkkal és kapcsolatrendszerünkkel hatékonyan és a lehető leggyorsabban tudjuk a marketingen és piacon belüli specializációnak megfelelő jelölteket kiválasztani az ügyfeleink számára legyen szó trade vagy brand marketingről, junior vagy vezetői szintről. 

marketing | PR

Olyan kapcsolati hálóval rendelkezünk, amely lépést tart a változásokkal, így az Ön vállalatának legmegfelelőbb marketing szakemberrel kapcsolhatjuk össze.

a marketing szakma

A mai napig az egyik legvonzóbb terület a munkaerőpiacon. Ennek következménye, hogy kiemelkedően sok szakemberrel rendelkezik az ország, azonban ebből a nagy merítésből igen nehéz a megfelelő személyiséggel és szaktudással bíró jelöltet kiválasztani. 

Tapasztalataink alapján egyre nagyobb hangsúlyt kap az elemzői marketing, melynek a fókuszában a fogyasztói szokásokon alapuló marketing stratégia áll. Az utóbbi években szintén megfigyelhető trend, hogy a legtöbb esetben az új technológiák ismerete  és az online marketing területen való jártasság is elvárt szaktudás.

sikerünk titka

Ismétlődő megbízásaink vannak különböző szektorokból, ennek köszönhetően jelentős kapcsolatrendszerrel rendelkezünk az alábbi területeken, így rövid időn belül tudunk bemutatni potenciális jelölteket az Önök számára.

A pozíciók skálája igen széles melyekben már tapasztalatot szereztünk, alább a leggyakrabban visszatérő megbízások melyeket sikerrel teljesítünk:

marketing asszisztens / specialistasocial media associate
brand managertermék manager
PR manager, külső/belső kommunikációs szakértő /vezetőtrade marketing specialista / manager
new media managerkategória manager
trade marketing executive / managerPR manager
online marketing managermarketing vezető / igazgató (head of marketing, marketing director)

érdekli a terület?

vegye fel velünk a kapcsolatot!

06 1 411 20 90

hétfő - péntek
08:00-18:00