fizikai munka

Ha gyártó-termelő, logisztikai vagy call center szolgáltatók izgalmas világában szeretne elhelyezkedni itthon vagy külföldön, a Randstad Staffing csapata a tökéletes választás. Ezeken a területeken folyamatosan keresünk új - szakképzett és szakképesítés nélküli - munkatársakat ügyfeleinkhez. Böngésszen nyitott pozícióink között a honlapon, és regisztráljon adatbázisunkba, hogy Önnek is új állást találhassunk!

tovább

pénzügy | számvitel

A Randstad a legjobb pénzügyi és számviteli szakembereket keresi állandó és átmeneti pozíciókba egyaránt. Lényegre törő, a pénzügyi sikerek elérésében motivált profikat, akikre minden vállalkozásnak szüksége van. Mivel az ország legjobb pénzügyi és számviteli toborzásszakértőit alkalmazzuk, ezért a Randstadnál képesek vagyunk az Ön által igényelt tehetséget és tudást felkutatni.

tovább

informatika

Az általunk biztosított számítástechnikai szakemberek amellett, hogy technikai rátermettségükkel segíthetik vállalatát, integrált részei lehetnek csapatának. Velünk biztosan megtérülnek az IT csapat kiépítésére fordított ráfordításai, hiszen a legjobb embereket toborozzuk Önnek.

tovább

mérnök

Teljes körű toborzási és kiválasztási szolgáltatást nyújtunk az előszűréstől egészen az utókövetésig műszaki és logisztikai területen egyaránt. Nagy tapasztalattal rendelkező tanácsadóink alapos piacismeret birtokában minden esetben az ügyfél igényei alapján állítják fel a keresési stratégiát.

bővebben

jog

2016-ra az egyik legerősebb jogi toborzásokkal foglalkozó tanácsadó irodává váltunk, köszönhetően annak, hogy széles ügyfél- és jelölti körrel rendelkezünk a területen. Csapatunkat nap mint nap keresik fel kisebb magyar ügyvédi irodáktól a nagy nemzetközi ügyvédi irodákon át különböző multinacionális cégekig, azért, hogy segítséget nyújtsunk a különböző szenioritású pozíciók betöltésében. 

tovább

bank | pénzügyi szolgáltatások

Nagy hangsúlyt fektetünk a passzív jelöltek megszólítására, illetve az úgynevezett „candidate pool”-ok építésére, mellyel hosszú távon időt és energiát tudunk megtakarítani.

A pénzügyi élet minden szegmensét igyekszünk lefedni: junior könyvelőktől a senior kontrollereken át - legyen akár termelésben vagy üzleti kontrollingban jártas – a pénzügyi igazgatókig akár a fővárosban, de akár Magyarország különböző régióiban le tudjuk vadászni.

tovább

HR

Hiszünk abban, hogy egy vállalat sikerességnek egyik kulcsa a professzionális kiválasztás és stabil HR-menedzsment. Mivel a HR területe számunkra szívügy, elkötelezettek vagyunk abban, hogy a jelenlegi jelöltjeinket mihamarabb ügyfeleink között köszönthessük.

tovább

adminisztráció | üzleti támogatás

Részt vettünk új shared service centerek (SSC-k) felépítésében, feltérképeztük, megismertük ezt a piacot, kiváló kapcsolatot alakítottunk ki partnereinkkel, emellett folyamatosan bővülő csapatunkkal arra törekszünk, hogy a jövőben is a Randstad legyen ügyfeleink első számú választása.

tovább

kereskedelem

A sikeres értékesítői csapat minden vállalta számára kulcsfontosságú. Nagy hangsúlyt fektetünk arra hogy ismerjük a legjobb szakembereket a piacon, ezzel lehetőséget kínálva Önöknek arra, hogy kiemelkedő teljesítményt érjenek el sales területén is.

tovább

egészségügy

Gyógyszeripari toborzásra specializálódott csapatunk mély szakértelemmel és kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik a területen. Széles körű kapcsolati hálónknak köszönhetően nehezebb megbízások esetén is sikerrel eljutunk magasan kvalifikált, ritka szaktudással rendelkező jelöltekhez is.

tovább

marketing | PR

Az állandóan változó fogyasztói és piaci igényeket követő marketingcsapat komoly versenyelőnyt jelenthet az Ön számára is. Mi olyan kapcsolati hálót építettünk ki, amely lépést tart ezen változásokkal, így a leginkább az Ön vállalatának megfelelő marketingszakemberrel kapcsolhatjuk össze.

tovább

ingatlan

Az ingatlanpiac felépítése, szereplői, a szegmensben dolgozó szakemberek speciális elvárásoknak felelnek meg. Olyan tudást halmoztak fel, amely felismerése, így a potenciális munkavállalók megtalálása egyre inkább fókuszba kerül a Randstadnál.

tovább