nem csupán csapatokat, üzleteket építünk.

Tanácsadóink mind különböző területek specialistái, és az adott terület szakembereinek keresésével és elhelyezésével foglalkoznak. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a mérnöki területre szakosodott tanácsadó mérnököket, az IT terület specialistája pedig IT szakembereket toboroz. Ez a szakértelem segít nekünk abban, hogy a legmegfelelőbb jelöltet találjuk meg az keresett pozíciókra. Cégünk az alábbi kiemelt szakterületekkel foglalkozik

ajánlatot kérek

fizikai munka

Leggyakrabban szakképzett kékgalléros, adminisztratív és ügyfélszolgálati munkakörökbe helyezünk el munkavállalókat, munkaerő-kölcsönzés keretén belül.

megnézem

pénzügy számvitel

A Randstad a legjobb pénzügyi és számviteli szakembereket keresi állandó és átmeneti pozíciókba egyaránt. 

megnézem

informatika

Állandó és ideiglenes pozíciókra, valamint szerződéses megbízásokra egyaránt keresünk IT-specialistákat, különféle tapasztalatokkal.

megnézem

mérnök | logisztika

Csapatunk a legkiválóbb jelöltek felkutatására specializálódott műszaki és ellátási lánchoz kapcsolódó pozíciókban. 

megnézem

jog

Mára az egyik legerősebb jogi toborzásokkal foglalkozó HR szolgáltatóvá váltunk, köszönhetően széles ügyfél- és jelölti körünknek.

megnézem

HR

Mivel a HR területe számunkra szívügy, elkötelezettek vagyunk abban, hogy a jelenlegi jelöltjeinket mihamarabb ügyfeleink között köszönthessük.

megnézem

adminisztráció | üzleti támogatás

A Randstad Hungary 13 éve támogatja sikeresen ügyfeleit új munkatársai megtalálásában egészen a pályakezdő szintektől a felsővezetői megbízásokig. Számos alkalommal vettünk részt új központok nulláról történő felépítésében, toborzási stratégiájának kialakításában és sikeres működtetésében.

megnézem

kereskedelem

A sikeres értékesítői csapat, amely az összetett piaci igények mindegyikének megfelel, minden vállalat számára kulcsfontosságú.

megnézem

egészségügy

Gyógyszeripari toborzásra specializálódott csapatunk mély szakértelemmel és kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik a területen.

megnézem

marketing | PR

Az állandóan változó fogyasztói és piaci igényeket követő marketingcsapat komoly versenyelőnyt jelenthet az Ön számára is.

megnézem

ingatlan

Célunk, hogy a klasszikus hirdetési módszereken túl direkt megkeresés, fejvadászat, networking eventek és ajánlások útján a lehető legszélesebb körben megismerjük a piaci szakembereket, valamint a piac szereplőit egyaránt. 

megnézem

felsővezetői kiválasztás

A Randstad Hungary executive search szolgáltatást is kínál Magyarországon.

érdekel a felsővezetői kiválasztás