munkaerő-közvetítés

A Randstad Magyarország piacvezető munkaerő-közvetítő cége. Tanácsadóink különböző területek specialistái, akik az adott terület szakembereinek keresésével és elhelyezésével foglalkoznak. Ez a szakértelem segít nekünk abban, hogy a legmegfelelőbb jelöltet találjuk meg minden egyes pozícióra.

bővebben

munkaerő-kölcsönzés

Munkaerő-kölcsönözést szellemi és fizikai területen egyaránt folytatunk, megbízóink rövid és hosszú távú igényeit is kiszolgáljuk, így néhány héttől több hónapig vagy akár évig is biztosítjuk a megfelelő munkaerőt. A Randstadnál arra törekszünk, hogy munkaerő-kölcsönzés esetén is a legmegfelelőbb munkaerőt találjuk meg, ezért a kiválasztási folyamat végén Ön dönti el, hogy a bemutatott jelöltek közül kivel kössünk munkaszerződést.

bővebben

recruitment process outsourcing (RPO)

Ha az Ön cége folyamatosan kínál különböző álláslehetőségeket időszakos és állandó munkavállalóknak, akkor az Önök számára számos előnnyel járhat egy cégen belüli Randstad iroda létrehozása. A kihelyezett szolgáltatások révén a munkaerő összetétele, a munkaerővel kapcsolatos tervek és megtakarítások szervezése is közvetlenül alakítható, amely növeli cége termelékenységét.

bővebben

felsővezetői kiválasztás

A Randstad Hungary executive search szolgáltatást kínál Magyarországon. Jól szervezettség és a munkaerőpiac széles körű feltárása iránti elhivatottság jellemez minket. A toborzás során kreatív megoldásokat alkalmazunk, ahelyett, hogy kizárólag a kapcsolati hálónkra vagy adatbázisokra hagyatkoznánk.

bővebben

outplacement

Előfordulhat olyan gazdasági helyzet, amikor meg kell válnia munkatársaitól, akiknek a munkaerőpiacra való visszakerülése több szempontból sem egy egyszerű folyamat. A Randstad Hungary Kft. a „gondoskodó elbocsátás” folyamatában nyújt segítséget. 

Outplacement szolgáltatásunkat a többéves nemzetközi, illetve hazai minták alapján partnereink igénye szerint testre szabjuk. Ennek érvényesítése érdekében fontosnak tartjuk a szoros együttműködést az egyes projektek tervezésétől kezdve azok lezárásáig.

bővebben

speciális szolgáltatások

Vegye igénybe a Randstad speciális HR szolgálatásait! Assessment center létrehozásával például jóval több információ áll majd rendelkezésére a legjobb jelölt megtalálásához, míg outplacement szolgáltatásunk igénybevételével segíthet elbocsátott alkalmazottainak boldogulni a munkaerőpiacon.

bővebben