az Ön üzlete pont olyan egyedi, mint a jelöltek, akiket elhelyezünk.

egyedülállóan kiterjedt kapcsolati háló.

Piacvezető tanácsadó cég lévén egyedülállóan széleskörű kapcsolati hálóval rendelkezünk. Az elmúlt 14 évben felépített, kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően nagy eséllyel érjük el a legrelevánsabb szakembereket és vezetőket. 

széleskörű iparági ismeretek.

Iparág-specifikus csapatokban dolgozunk, ezáltal az egyes iparágakban mély ismerettel rendelkező tanácsadók támogatják a vezetői kiválasztást piaci ismeretükkel és szakmai tudásukkal.
Tanácsadóink a vezetői kiválasztás során teljes körű piacelemzést végeznek az adott területen, hogy a valóban a legrelevánsabb potenciális vezetőket tudjuk megszólítani. A piacfelmérés során a legújabb, innovatív jelölt-kutatási módszereket alkalmazzuk és hasznosítjuk kiterjedt kapcsolati hálónkat.

tudjuk, mekkora kihívást jelent a legkiválóbb tehetségek megtalálása és bevonzása.

A felsővezetői interjúk során kiemelt figyelmet szentelünk a személyes és vezetői kompetenciák felmérésére elsősorban viselkedés alapú kérdésekkel, a „hogyan” és „miért”-re összpontosítva.

eredményorientált megközelítés.

Kiválasztási folyamatunkat a gyorsaság és hatékonyság jellemzi, a piacfelmérés és az első jelöltek bemutatása között általában maximum 2-3 hét telik el. Hiszünk a folyamatos kommunikáció fontosságában. Rendszeres visszajelzést adunk a keresés státuszáról és folyamatot szorosan nyomon követjük, stratégiai tanácsadóként támogatva mind megbízóinkat, mind jelöltjeinket. Az egyedi igényekhez alkalmazkodva szolgáltatásunk elemeit rugalmasan alakítjuk ki közösen a megbízóval.  
A Randstad Executive Search szolgáltatását minden esetben egyedi és kreatív megközelítés jellemzi már a pozíció felvételétől kezdve egészen az új vezető munkába állásáig.

fókuszterületeink:

Ügyvezető IgazgatóKereskedelmi Igazgató
GyárigazgatóHR vezető
Operációs IgazgatóMarketing Igazgató
Pénzügyi vezetőÉrtékesítői Igazgató
IT Vezető

elérhetőségünk:

executive.search@randstad.hu

segíthetünk?

ajánlatot kérek