sok éves tapasztalatunk van, minden egyes elhelyezés mögött.

felsővezetői kiválasztás

A Randstad Hungary executive search szolgáltatást is kínál Magyarországon. Jól szervezettség és elhivatottság jellemez bennünket.

rólunk

Jól szervezettség és a munkaerőpiac (széleskörű) feltárása iránti elhivatottság jellemez bennünket (melynek érdekében) a toborzás során kreatív megoldásokat alkalmazunk, ahelyett, hogy kizárólag a kapcsolati hálónkra vagy adatbázisokra hagyatkoznánk. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy közvetlen megkeresés (fejvadászat) révén olyan, aktívan dolgozó szakembereket is felkutassunk, akiket véletlenszerűen vagy adatbázisokban nem találnánk meg.

Kiválasztási folyamatunk arra összpontosít, hogy a legjobb szakembereket találjuk meg, értékeljük és mutassuk be Önnek. 

folyamat

Az igényeinek megfelelő toborzási és kiválasztási stratégia leegyeztetését követő 2-4 héten belül mutatunk be potenciális jelölteket. Természetesen a hetek száma függ a keresési módszerektől és a keresett profiltól is. Ezt a folyamatot aktívan támogatjuk heti vagy kétheti rendszerességgel átküldött, átlátható dokumentációval („status report”), amelyben összefoglaljuk a jelöltek a pozícióval és a céggel kapcsolatos visszajelzését is.

A jelöltek bemutatása magában foglalja önéletrajzukat, a juttatásokkal kapcsolatos igényeik részletes leírását, valamint egy értékelést, alkalmasságukról az adott pozíció betöltésére. A jelöltek interjúztatása során tanácsadóink kerülik a narratív jellegű interjúkat, amely csak a jelölt által elért eredmények felsorolásáról szól. Ehelyett a kompetencia alapú interjúztatás elveit követve a “hogyan” kérdésekre fókuszálnak. Az ilyen típusú kérdésekre adott válaszok betekintést adnak a jelölt személyiségjegyeibe, gondolkodásmódjába, ezáltal lehetővé téve a minél összetettebb értékelést arra vonatkozóan, hogy a jelölt hogyan teljesítene az adott munkakörben és mennyire tudna beilleszkedni a cég szervezeti kultúrájába.

We turned to them because we needed a new sourcing channel and a proactive networking based recruitment.Randstad employees were flexible in terms of the job intakes and personal meetings with the line managers. Their up-to-date knowledge about the Hungarian job market trends were practical and useful for us.The consultants of Randstad were able to understand our needs and they were able to present good and well-fitting professionals in a relatively short period of time. Their communication was focused and showed professional expertise. The recruitment procedures were well-structured and well managed.We are satisfied with their services and professionalism and the hiring hit rate is optimal.According to our experience we would recommend Randstad for financial recruitment services because even in difficult situations they are able to discover good professionals on the market.

Zsuzsanna Emri - HR Director
további referenciáink

segíthetünk?

ajánlatot kérek