széleskörű iparági ismeretek.

Iparág-specifikus csapatokban dolgozunk, ezáltal az egyes iparágakban mély ismerettel rendelkező tanácsadók támogatják a vezetői kiválasztást piaci ismeretükkel és szakmai tudásukkal.
Tanácsadóink a vezetői kiválasztás során teljes körű piacelemzést végeznek az adott területen, hogy a valóban a legrelevánsabb potenciális vezetőket tudjuk megszólítani. A piacfelmérés során a legújabb, innovatív jelölt-kutatási módszereket alkalmazzuk és hasznosítjuk kiterjedt kapcsolati hálónkat.

eredményorientált megközelítés.

Kiválasztási folyamatunkat a gyorsaság és hatékonyság jellemzi, a piacfelmérés és az első jelöltek bemutatása között általában maximum 2-3 hét telik el. Hiszünk a folyamatos kommunikáció fontosságában. Rendszeres visszajelzést adunk a keresés státuszáról és folyamatot szorosan nyomon követjük, stratégiai tanácsadóként támogatva mind megbízóinkat, mind jelöltjeinket. Az egyedi igényekhez alkalmazkodva szolgáltatásunk elemeit rugalmasan alakítjuk ki közösen a megbízóval.  
A Randstad Executive Search szolgáltatását minden esetben egyedi és kreatív megközelítés jellemzi már a pozíció felvételétől kezdve egészen az új vezető munkába állásáig.

fókuszterületeink:

Ügyvezető Igazgató
Kereskedelmi Igazgató
Gyárigazgató
HR vezető
Operációs Igazgató
Marketing Igazgató
Pénzügyi vezető
Értékesítői Igazgató
IT Vezető

elérhetőségünk:

segíthetünk?

ajánlatot kérek