e-mailek helyett kézfogások.

Előfordulhat olyan gazdasági helyzet, amikor meg kell válnia munkatársaitól, akiknek a munkaerőpiacra való visszakerülése több szempontból sem egy egyszerű folyamat.

outplacement

Mi az outplacement: gondoskodó elbocsátás, amely során az érintett dolgozók munkaerőpiacra történő visszaintegrálását és mihamarabbi elhelyezkedését segítjük a munkaadó támogatásával.

kerülje el a negatív következményeket.

Meggyőződésünk, hogy a gondoskodó elbocsátás bizonyos piaci és gazdasági körülmények között minden vállalat felelőssége. Ezzel nem csak a létszámleépítés során elbocsátott munkavállalókat támogatja a megfelelő módon, hanem pozitív üzenetet küld a maradó munkatársak számára is.

személyre szabott szolgáltatás

Az outplacement szolgáltatásunkat a többéves nemzetközi illetve hazai minták alapján partnereink igénye szerint testre szabjuk.

a folyamat

Tapasztalt tanácsadóink a folyamatok elején az elbocsátott munkavállalókkal személyes interjúk során felmérik az egyének erősségeit, fejlesztendő területeit, igény szerint idegennyelv-tudásukat. Részletes elemzés után mindezekről visszajelzést adnak a leépítés által érintett munkavállalók részére. Az eredményekre alapozva személyes karrier tanácsadással folytatjuk a folyamatot, melynek keretében arra törekszünk, hogy lényegesen növeljük az esélyt arra, hogy minél hamarabb új karrierlehetőséget illetve munkahelyet találjanak az érintett munkavállalók.

az outplacement szolgáltatás előnyei.

kapcsolatfelvétel

employer branding

Az outplacement Magyarországon törvényileg nem kötelező. Még. Legyen az Ön vállalata is a zászlóshajók között, kiváló referenciaként az elkövetkező évekre.

CSR

Tegyen Ön is lépéseket a vállalatot körülvevő társadalom életszínvonalának javítása céljából!

kapcsolatépítés

Sok száz ügyfelünk szemüvegén keresztül a lehető legszélesebb kapcsolati hálót biztosítjuk a velünk kapcsolatba kerülőknek.

személyes márkaépítés

Több tucat jelentkező közül miért éppen pont Ön lenne a befutó? Ebben segítünk kitűnni a résztvevőknek személyre szabott tanácsadásaink alkalmával.

nyitás az új lehetőségekre

Számos témakör mellett például karrierváltásban, a magyarországi munkaerőpiac megismerésében, vagy akár eddig háttérbe szorult kompetenciák fejlesztésében nyújtunk támogatást.

 

vegye fel velünk a kapcsolatot.

Bizonyára sok kérdés felmerült Önben, örömmel segítünk az adekvát megoldások megtalálásaban.

várjuk ajánlatkérését

ajánlatot kérek

featured articles

összes cikk megtekintése

read more about this topic?

az összes megtekintése