e-mailek helyett kézfogások.

Előfordulhat olyan gazdasági helyzet, amikor meg kell válnia munkatársaitól, akiknek a munkaerőpiacra való visszakerülése több szempontból sem egy egyszerű folyamat.

outplacement

A Randstad Hungary Kft. a „gondoskodó elbocsátás” folyamatában nyújt segítséget.

gondoskodó elbocsátás

Meggyőződésünk, hogy a gondoskodó elbocsátás bizonyos piaci és gazdasági körülmények között minden vállalat felelőssége. Ezzel nem csak a létszámleépítés során elbocsátott munkavállalókat támogatja a megfelelő módon, hanem pozitív üzenetet küld a maradó munkatársak számára is.
Amennyiben érdeklődik az outplacement szolgáltatásunk iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Molnár-Szabó Zsuzsával, aki többéves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen és bármilyen kérdéssel kapcsolatban szívesen áll a rendelkezésére.

személyre szabott szolgáltatás

Az outplacement szolgáltatásunkat a többéves nemzetközi illetve hazai minták alapján partnereink igénye szerint testre szabjuk.

a folyamat

Tapasztalt tanácsadóink a folyamatok elején az elbocsátott munkavállalókkal személyes interjúk során felmérik az egyének erősségeit, fejlesztendő területeit, igény szerint idegennyelv-tudásukat. Részletes elemzés után mindezekről visszajelzést adnak a leépítés által érintett munkavállalók részére. Az eredményekre alapozva személyes karrier tanácsadással folytatjuk a folyamatot, melynek keretében arra törekszünk, hogy lényegesen növeljük az esélyt arra, hogy minél hamarabb új karrierlehetőséget illetve munkahelyet találjanak az érintett munkavállalók.

Zsuzsa Molnár-Szabó

IT I Telco Branch manager

Gergely Pomázi

team leader

Csilla Gergely

head of executive search

vegye fel velünk a kapcsolatot

ajánlatot kérek

featured articles

összes cikk megtekintése

read more about this topic?

az összes megtekintése