e-mailek helyett kézfogások.

Előfordulhat olyan gazdasági helyzet, amikor meg kell válnia munkatársaitól, akiknek a munkaerőpiacra való visszakerülése több szempontból sem egy egyszerű folyamat.

outplacement

A Randstad Hungary Kft. a „gondoskodó elbocsátás” folyamatában nyújt segítséget.

gondoskodó elbocsátás

Meggyőződésünk, hogy a gondoskodó elbocsátás bizonyos piaci és gazdasági körülmények között minden vállalat felelőssége. Ezzel nem csak a létszámleépítés során elbocsátott munkavállalókat támogatja a megfelelő módon, hanem pozitív üzenetet küld a maradó munkatársak számára is.
Amennyiben érdeklődik az outplacement szolgáltatásunk iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Gál Diánával, aki többéves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen és bármilyen kérdéssel kapcsolatban szívesen áll a rendelkezésére.

személyre szabott szolgáltatás

Az outplacement szolgáltatásunkat a többéves nemzetközi illetve hazai minták alapján partnereink igénye szerint testre szabjuk.

a folyamat

Tapasztalt tanácsadóink a folyamatok elején az elbocsátott munkavállalókkal személyes interjúk során felmérik az egyének erősségeit, fejlesztendő területeit, igény szerint idegennyelv-tudásukat. Részletes elemzés után mindezekről visszajelzést adnak a leépítés által érintett munkavállalók részére. Az eredményekre alapozva személyes karrier tanácsadással folytatjuk a folyamatot, melynek keretében arra törekszünk, hogy lényegesen növeljük az esélyt arra, hogy minél hamarabb új karrierlehetőséget illetve munkahelyet találjanak az érintett munkavállalók.

segíthetünk?

Gergely Pomázi

team leader

Diána Gál

executive search manager

Zsuzsa Molnár-Szabó

IT I Telco Branch manager

vegye fel velünk a kapcsolatot

ajánlatot kérek

featured articles

összes cikk megtekintése

read more about this topic?

az összes megtekintése