IT

Az általunk biztosított számítástechnikai szakemberek amellett, hogy technikai rátermettségükkel segíthetik vállalatát, integrált részei lehetnek csapatának. Velünk biztonsan megtérülnek az IT csapat kiépítésére fordított ráfordításai, hiszen a legjobb embereket toborozzuk Önnek.

IT

Ha tapasztalt IT szakembereket keres infrastruktúrájának kezelésére, fejlesztésére, szoftvereinek megírására, üzemeltetésére, vagy épp IT-projektjeinek lebonyolítására, a Randstad IT segíthet!

Több mint 11 év tapasztalattal és közel 300.000 képzett szakembert tartalmazó adatbázisunkkal mindig a legjobb jelölteket javasoljuk cégének.

Állandó és ideiglenes pozíciókra, valamint szerződéses megbízásokra egyaránt keresünk IT-specialistákat, különféle tapasztalatokkal, a lent felsorolt főbb területeken.

Miért válasszon minket:

Személyre szabott toborzási megoldásokat biztosítunk – a tudást és a személyiséget is szem előtt tartjuk, mikor kiválasztjuk az Ön számára ideális jelöltet, így nem csak technikai képzettségében bízhat.

Átfogó piaci információkkal szolgálunk a jelöltek elérhetősége, felkészültsége, elvárásai szempontjából, továbbá hasznos tanácsokat adunk a pozíciókkal szemben támasztott igények reális meghatározásához, az új munkaerő lehető legkorábbi megtalálásához.

Eddigi eredményeink magukért beszélnek – ügyfeleink között elégedett partnereket talál a néhány fős startupoktól egészen a több ezer főt foglalkoztató, mindenki által ismert multinacionális cégekig.

A Randstad a világ második legnagyobb HR-tanácsadást nyújtó vállalataként magán hordozza a nemzetközi háttér és több évtizedes tapasztalat nyújtotta előnyöket, és kiegészíti mindezt a helyi piac sajátosságainak alapos ismeretével.

 Pozíciók, melyekben már tapasztalatot szereztünk:

  • Szoftverfejlesztés, -tesztelés, -tervezés és -üzemeltetés
  • Infrastruktúra fejlesztés és -üzemeltetés
  • Rendszertervezés, üzleti elemzés
  • Projektmenedzsment
  • ERP fejlesztés, -üzemeltetés és -tanácsadás
  • IT biztonság

Vegye fel a kapcsolatot csapatunk egyik tagjával, és kérjen több információt vagy jelentse be szakemberigényét még ma!

 

érdekli ez a terület?

 

segítünk Önnek megtalálni a legmegfelelőbb állást ezen a területen!

irodáink

Keresse meg az Önhöz legközelebb esőt, állunk rendelkezésére!

megnézem