egy weboldal, ami Önnek készült.

Az általunk biztosított számítástechnikai szakemberek amellett, hogy technikai rátermettségükkel segíthetik vállalatát, integrált részei lehetnek csapatának. Velünk biztonsan megtérülnek az IT csapat kiépítésére fordított ráfordításai, hiszen a legjobb embereket toborozzuk Önnek.

IT

Ha tapasztalt IT szakembereket keres infrastruktúrájának kezelésére, fejlesztésére, szoftvereinek megírására, üzemeltetésére, vagy épp IT-projektjeinek lebonyolítására, a Randstad IT segíthet!

Személyre szabott toborzási megoldásokat biztosítunk – a tudást és a személyiséget is szem előtt tartjuk, mikor kiválasztjuk az Ön számára ideális jelöltet, így nem csak technikai képzettségében bízhat.

miért a randstad?

Több mint 11 év tapasztalattal és közel 300.000 képzett szakembert tartalmazó adatbázisunkkal mindig a legjobb jelölteket javasoljuk cégének.

Átfogó piaci információkkal szolgálunk a jelöltek elérhetősége, felkészültsége, elvárásai szempontjából, továbbá hasznos tanácsokat adunk a pozíciókkal szemben támasztott igények reális meghatározásához, az új munkaerő lehető legkorábbi megtalálásához.

Eddigi eredményeink magukért beszélnek – ügyfeleink között elégedett partnereket talál a néhány fős startupoktól egészen a több ezer főt foglalkoztató, mindenki által ismert multinacionális cégekig.

nemzetközi jelenlét

A világ második legnagyobb HR-tanácsadójaként magunkon hordozzuk a nemzetközi háttér és több évtizedes tapasztalat nyújtotta előnyöket.

pozíciók, melyekben már tapasztalatot szereztünk:

szoftverfejlesztés, -tesztelés, -tervezés és -üzemeltetésprojektmenedzsment
infrastruktúra fejlesztés és -üzemeltetésIT biztonság
rendszertervezés, üzleti elemzésERP fejlesztés, -üzemeltetés és -tanácsadás

vegye fel a kapcsolatot csapatunk egyik tagjával, és kérjen több információt, vagy jelentse be szakemberigényét még ma!

 

ajánlatot kérek