jog

Sikerünk kulcsa abban rejlik, hogy mind a friss diplomás ügyvédjelöltek, mind a szenior jogászok tekintetében széles körű ismeretségünk van. Ebben workshopok, általános interjúk szervezése, saját és más jogi rendezvényeken való részvétel, illetve nem utolsó sorban jogász végzettségű munkatársaink nagy segítséget nyújtanak.

jog

Jogi toborzásra specializálódott csapatunk mély szakértelemmel rendelkezik a területen, hiszen az operációs vezető és a csapatvezető is jogi diplomával rendelkező tapasztalt szakember, így nem csak szakmai segítséget nyújtanak csapaton belül, de széles körű ismereti hálóval is rendelkeznek a területen.

2016-ra az egyik legerősebb jogi toborzásokkal foglalkozó tanácsadó irodává váltunk, köszönhetően annak, hogy széles ügyfél- és jelölti körrel rendelkezünk a területen. Csapatunkat nap mint nap keresik fel kisebb magyar ügyvédi irodáktól a nagy nemzetközi ügyvédi irodákon át különböző multinacionális cégekig, azért, hogy segítséget nyújtsunk a különböző szenioritású pozíciók betöltésében. A közel 3 éve létrejövő specializációs terület hatalmas fellendülést mutatott a piacon, idén havonta több mint 5 jogi pozíción dolgozunk átlagosan.

 Pozíciók, melyekben már tapasztalatot szereztünk:

- Ügyvédjelölt
- Ügyvéd, alkalmazott ügyvéd
- Mid-level és szenior ügyvéd
- Jogi előadó
- Jogtanácsos, Legal Manager
- Specializált jogászok: M&A, Versenyjog, Kereskedelmi jog, Társasági jog, Munkajog, Workout, Pénzügy és banki területek
- Közbeszerzési jogász és szakértő
- Compliance Officer
- Jogi asszisztens
Illetve: Adminisztratív pozíció jogi irodába

 Iparágak, melyekben tapasztalattal bírunk:

 - FMCG
- Gyártás-termelés
- Kereskedelem
- Gyógyszeripar
- Technológia
- Építőipar
- Autóipar
- SSC
- Nemzetközi ügyvédi irodák

érdekli ez a terület?

 

segítünk Önnek megtalálni a legmegfelelőbb állást ezen a területen!

irodáink

keresse meg az Önhöz legközelebb esőt, állunk rendelkezésére!

megnézem