sok éves tapasztalatunk van minden elhelyezés mögött.

A Randstad Global a világ legnagyobb HR-szolgáltató cége, 2021-ben 24,6 milliárd eurós árbevétellel. Célunk, vezető szerepünk további erősítése a munkaerő-kereslet és -kínálat összepárosításában világszerte.

Randstad Global

A Randstadot Frits Goldschmeding alapította 1960-ban. Központi irodája Diemenben, Hollandiában található. 

Jelenleg 38 piacon vagyunk jelen, mintegy 5 000 irodával és 39 530 alkalmazottal világszerte, és közel 2 millió embert juttatunk munkalehetőséghez évente.

 

történetünk

A kezdettekor a Randstad csupán egy régi kerékpárból, 2 szobából és 500 holland guldenből állt. De az alapítónak, Frits Goldschmedingnek és Ger Daleboudtnak nagy tervei voltak. Hittek abban, hogy a munkaerő-piac lehet jobb és rugalmasabb, mégpedig az alkalmi munkaerő által. Az álmuk valóra vált.

mi történt azóta?

Tíz év alatt a Randstad már a világ négy országában volt jelen, mára pedig az egyik legismertebb munkaerő-közvetítővé és kölcsönzővé vált.

 

2021-es eredményeink

A világ piacvezető HR szolgáltatásokat nyújtó cégként megerősítettük első számú pozíciónkat.

Bevételünk 24,6 milliárd euró, nettó nyereségünk pedig összesen 806 milliárd euró lett. 

Mindez a világ minden táján dolgozó, 39 530 kollégánknak köszönhető. Átlagosan naponta 653 300 jelöltet segítettünk álláshoz és 235 000 ügyfelet szolgáltunk ki. 

Globális célunk az, hogy 2030-ra világszerte 500 millió embert juttassunk munkához a világon. 

60 éves fennállását ünnepelte a Randstad 2020-ban

A Randstad egy nagyszabású, egész bolygón átívelő esemény keretében ünnepelte meg alapításának 60. évfordulóját. A járványhelyzet miatt a "R60 The Legendary Above&Beyond Show" az online térben zajlott, majd a show-t követően két hónapon keresztül folytatódtak a kapcsolódó játékok, programok, melyeken a világ összes Randstad alkalmazottja részt vehetett.

Nézze meg a videó összeállítást az eseményről!