milyen egy

fejvadász munkája?

  • Komplex, emberközpontú, üzleti szemléletű karriert kínál.
  • A feladatkör nagyon változatos, nálunk nincs két egyforma nap.
  • Felelős leszel a rád bízott teljes kiválasztási projectért; a recruitment folyamat a pozíció megismerésétől, jelöltek felkutatásán, interjúzásán keresztül a pozíció betöltéséig a te kezedben lesz.
  • Komplex üzleti helyzeteket, toborzás-kiválasztási problémákat kell megértened, és azokra megoldást találnod a Randstad eszköztárának segítségével.
  • Karriereket fogsz tudni beindítani,  jobbá tenni - tanácsaiddal, piaci rálátásoddal az álláskeresőket el fogod tudni vezeti álmaik pozíciójához.
  • Szakterületre specializálódva kapcsolatba fogsz kerülni számos céggel, ügyféllel, akiktől rengeteget fogsz tanulni piaci trendekről, gazdasági folyamatokról, aktuális HR és recruitment kérdésekről.
  • Hosszú távú kapcsolatot építesz ügyfeleiddel, támogatod őket céljaik elérésben.
  • Szeretnél még többet megtudni? Olvasd el cikkünket a témában: Mit csinál egy fejvadász?

tudj meg többet

rólunk

Bármilyen pozícióban légy a Randstadnál, nálunk egy jó állás személyes jelenlétet, emberi kapcsolatokat is jelent.

A csapatunkhoz való csatlakozás azt jelenti, hogy jó emberekkel fogsz dolgozni. Mindez elengedhetetlen, hogy fenntartsuk nyitott, vállalkozó szellemű és élénk vállalati kultúránk fenntartásához. 

Olvasd el néhány kollégánk véleményét, ismerd meg Randstados karrierútját!

Várkonyi Dóra - branch manager - business services | assistance

d%C3%B3ri.png

Várkonyi Dóra - branch manager - business services | assistance

"Frissdiplomásként kerültem a Randstad csapatába 2012-ben. Teljesen új volt minden számomra, az első munkahely, új kihívások, új emberek, egy jó csapat. A pénzügyi keresésekkel foglalkozó csapat tagjaként évről évre szépen vettem az akadályokat, fejlődtem és léphettem előre a ranglétrán.Volt lehetőségem egy másféléves on-site projekten részt venni egy ügyfelünknél, ami egy új színt hozott a mindennapokba, betekintést nyerhettem a vállalati oldal mindennapjaiba.Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen 2 éve én képviselem a magyar Randstadot egy cégcsoporton belüli nemzetközi fórumon, aminek keretén belül félévente Hollandiában, a központban találkozunk és osztjuk meg tapasztalatainkat.Eredményeimnek köszönhetően 3. alkalommal kerültem be az úgynevezett President’s Clubba, aminek köszönhetően eljutottam Madridba, Párizsba és Athénba, találkozhattam az ottani kollégákkal, megismerhettem az ottani Randstadot, és egy szuper hétvégét tölthettem a csapattal.2016 eleje óta mint csapatvezető próbálhatom ki magam. Egy remek csapatot vezethetek, szép sikerekkel a hátunk mögött, és a java csak most jön.Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy első munkahelyként a Randstad csapatába kerültem, szuper lehetőségeket kaptam, sokat tanultam és sok van még előttem."

Hont Zsuzsanna - senior consultant

sz.JPG

Hont Zsuzsanna - senior consultant

"Gyakornoki program keretein belül kerültem a Randstad Hungary mérnök/műszaki csapatába, ahonnan a mester diplomám megszerzése után felajánlottak számomra egy junior tanácsadó pozíciót.A hónapok és évek alatt, a különböző sourcing technikákon és interjúztatáson át az ügyfelekkel való megfelelő kapcsolattartás sajátíthattam el, majd újabb célokat kitűzve, léphettem feljebb a ranglétrán, először tanácsadó, majd senior tanácsadói szintre, egy remek csapat tagjaként az IT területen.A Randstad Hungary-nél nem csak egy szuper karrierlehetőséget találhat magának az ember, hanem rengeteg fejlődési és tanulási lehetőséget, új kapcsolatokat és barátokat is egyaránt. Örülök, hogy első munkahelyemnek egy ilyen céget tudhatok, amely megadja számomra a bizalmat, hogy a vállalaton belül is építhessem karrierutamat és fejlődhessek a HR szakma különböző területein."