randstad workmonitor

A Randstad Workmonitor 2003-ban indult, és mostanra világszerte 34 piacot fed le. Évente kétszer jelenik meg, időről időre láthatóvá téve a mobilitás lokális és globális trendjeit.

megnézem a 2022-es eredményeket

munkavállalói vélemények a világ minden tájáról.

A tematikus kérdések forgó rendszerén túl a felmérés vizsgálja a munkahelyi elégedettséget, megállapítja, hogy mekkora valószínűséggel váltanak munkahelyet a dolgozók a következő hat hónapban, és átfogó értelmezést nyújt a munkaerőpiacot meghatározó véleményekről és trendekről. 

tovább a 2022-es eredményekhez

A tanulmány felöleli Európát, Az Ázsia-Csendes-óceán térséget és Amerikát, a világ 34 országában kérdezünk meg munkavállalókat a felmérés során.

a mintáról.

 A felmérés online történik 18-67 év közötti munkavállalók körében, akik legalább heti 24 órát dolgoznak fizetett állásban (nem önfoglalkoztatók). A minimum mintavétel piaconként 800 interjú. Mintavétel céljára a Dynata panelt használjuk.

#ahogyandolgozunk forradalom.

A Randstad legfrissebb, 34 piacon 35,000 munkavállaló megkérdezésével zajlott 2022-es Workmonitor kutatásának eredményei alapján az Y- és a Z-generáció (azaz a 25-34 és a 18-24 évesek) forradalmi változásokat hoz a munkáltatók és a munkavállalók közti erőviszonyokban. 

megnézem a 2022-es riportot