cégünk számokban

 • 4
  iroda
 • 110+
  munkatárs
 • 300+
  ügyfél
 • 1000/év
  elhelyezés

történetünk

Randstad 2004-ben nyitotta meg első irodáját Budapesten három tanácsadóval. 2010-ben egyesültünk Magyarország egyik vezető személyzeti tanácsadócégével, a ProfiPowerrel, ezzel létrehozva a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjét. Az azóta több mint 110 fősre bővült csapatunk szakszerű segítséget nyújt Önnek, legyen szó álláskeresésről, munkatársak megtalálásáról vagy egyéb HR szolgáltatásról. Immár országszerte 4 irodát működtetünk.

tovább

Mivel foglalkozunk?

 

Küldetésünk a munka világának alakítása. A Randstad az álláskeresők és a munkáltatók minél alaposabb megismerésére törekszik, ez teszi egyedülállóvá a munkaerő-közvetítők között.

 • Munkaerő-közvetítés

  A Randstad Magyarország piacvezető munkaerő-közvetítő cége. Tanácsadóink különböző területek specialistái, akik az adott terület szakembereinek keresésével és elhelyezésével foglalkoznak. Ez a szakértelem segít nekünk abban, hogy a legmegfelelőbb jelöltet találjuk meg minden egyes pozícióra.

  tovább
 • Munkaerő-kölcsönzés

  Munkaerő-kölcsönözést szellemi és fizikai területen egyaránt folytatunk, megbízóink rövid és hosszú távú igényeit is kiszolgáljuk, így néhány héttől több hónapig vagy akár évig is biztosítjuk a megfelelő munkaerőt.

  tovább
 • Recruitment Process Outsourcing (RPO)

  A Randstad a kihelyezett szolgáltatás keretében kiküld egy tanácsadót, aki kizárólag Önöknek fog dolgozni a helyszínen. Továbbá képzéseket és állandó támogatást nyújtunk az időszakos munkavállalóknak, valamint az adminisztratív problémák leküzdésében is segítünk. 

  tovább
 • Felsővezető-kiválasztás

  A Randstad Hungary executive search szolgáltatást kínál Magyarországon. Jól szervezettség és a munkaerőpiac széles körű feltárása iránti elhivatottság jellemez minket. A toborzás során kreatív megoldásokat alkalmazunk, ahelyett, hogy kizárólag a kapcsolati hálónkra vagy adatbázisokra hagyatkoznánk.

  tovább
 • Outplacement

  Előfordulhat olyan gazdasági helyzet, amikor meg kell válnia munkatársaitól, akiknek a munkaerőpiacra való visszakerülése több szempontból sem egy egyszerű folyamat. A Randstad Hungary Kft. a „gondoskodó elbocsátás” folyamatában nyújt segítséget. 

  tovább
 • Speciális HR szolgáltatások

  Egy assessment centert követően jóval több rálátás és információ áll majd rendelkezésére a legjobb döntés meghozatalához, vagy segítsen elbocsátott alkalmazottainak boldogulni a munkaerő piacon outplacement szolgáltatásunkat igénybe véve.

  tovább

Csatlakozz a csapatunkhoz!

csatlakozom