amikor egy kávé mellett beszélgetünk, nem csak telefonon.

új irodába költöztünk

Elérkezett a pillanat, amikor több, mint 10 év után egy új építésű, és technikailag is maximálisan korszerű irodaházba; a Green Court Office-ba költöztünk - ezzel is támogatva kollégáink mindennapi munkáját és a kiemelkedő ügyfélélményt.

Mostanól a ​Dózsa György út 146-148. címen találkozhat velünk. 

irodáink

cégünk számokban

randstad. 4 iroda országszerte. több mint 160 munkatárs. 400 + elégedett ügyfél. több, mint 1200 elhelyezés évente.

történetünk

Randstad 2004-ben nyitotta meg első irodáját Budapesten három tanácsadóval. 2010-ben egyesültünk Magyarország egyik vezető személyzeti tanácsadócégével, a ProfiPowerrel, ezzel létrehozva a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjét. Az azóta több mint 160 fősre bővült csapatunk szakszerű segítséget nyújt Önnek, legyen szó álláskeresésről, munkatársak megtalálásáról vagy egyéb HR szolgáltatásról. Immár országszerte 4 irodát működtetünk, budapesti központi irodánk pedig több mint 10 év után egy új építésű, és technikailag is maximálisan korszerű irodaházba; a Green Court Office-ba költözött - ezzel is támogatva kollégáink mindennapi munkáját és a kiemelkedő ügyfélélményt.

munkaerő-közvetítés

 • A Randstad Magyarország egyik legnagyobb munkaerő-közvetítő cége. Tanácsadóink különböző területek specialistái, akik az adott terület szakembereinek keresésével és elhelyezésével foglalkoznak. Ez a szakértelem segít nekünk abban, hogy a legmegfelelőbb jelöltet találjuk meg minden egyes pozícióra.

  érdekel a munkaerő-közvetítés

munkaerő-kölcsönzés

 • Munkaerő-kölcsönözést szellemi és fizikai területen egyaránt folytatunk, megbízóink rövid és hosszú távú igényeit is kiszolgáljuk, így néhány héttől több hónapig vagy akár évig is biztosítjuk a megfelelő munkaerőt.

  érdekel a munkaerő-kölcsönzés

recruitment process outsourcing (RPO)

 • A Randstad a kihelyezett szolgáltatás keretében kiküld egy tanácsadót, aki kizárólag Önöknek fog dolgozni a helyszínen. Továbbá képzéseket és állandó támogatást nyújtunk az időszakos munkavállalóknak, valamint az adminisztratív problémák leküzdésében is segítünk. 

  érdekel a szolgáltatás

felsővezető-kiválasztás

 • A Randstad Hungary executive search szolgáltatást kínál Magyarországon. Jól szervezettség és a munkaerőpiac széles körű feltárása iránti elhivatottság jellemez minket. A toborzás során kreatív megoldásokat alkalmazunk, ahelyett, hogy kizárólag a kapcsolati hálónkra vagy adatbázisokra hagyatkoznánk.

  érdekel a felsővezető-kiválasztás

outplacement

 • Előfordulhat olyan gazdasági helyzet, amikor meg kell válnia munkatársaitól, akiknek a munkaerőpiacra való visszakerülése több szempontból sem egy egyszerű folyamat. A Randstad Hungary Kft. a „gondoskodó elbocsátás” folyamatában nyújt segítséget. 

  érdekel az outplacement

speciális HR szolgáltatások

 • Egy assessment centert követően jóval több rálátás és információ áll majd rendelkezésére a legjobb döntés meghozatalához, vagy segítsen elbocsátott alkalmazottainak boldogulni a munkaerő piacon outplacement szolgáltatásunkat igénybe véve.

  érdekelnek a speciális szolgáltatások