munkaerő-kölcsönzés

A munkaerő-kölcsönzés rugalmas és biztonságos megoldást nyújt Önnek és a munkavállalónak egyaránt. Munkaerő-kölcsönözést szellemi és fizikai területen egyaránt folytatunk, néhány hetes igénytől egészen a több hónapig vagy akár évig tartó időtartamra.

munkaerő-kölcsönzés

A munkaerő-kölcsönzés rugalmas megoldást jelenthet időszakos munkaerő igény növekedés esetén, mely akár egy új projekt vagy iparági szezonalitás kapcsán merül fel Önöknél. Szintén praktikus szolgáltatás kismamák pótlása esetén, ugyanakkor a munkaerő-kölcsönzés megoldást nyújthat Önnek abban az esetben is, ha létszámstop miatt nincs lehetősége újabb kollégát állományba venni.

A munkaerő-kölcsönzés rugalmas és biztonságos megoldást nyújt Önnek és a munkavállalónak egyaránt. 

Munkaerő-kölcsönözést szellemi és fizikai területen egyaránt folytatunk, néhány hetes igénytől egészen a több hónapig vagy akár évig tartó időtartamra. A Randstadnál arra törekszünk, hogy munkaerő-kölcsönzés esetén is a legmegfelelőbb munkaerőt találjuk meg Önnek, ezért a kiválasztási folyamat végén Ön dönti el, hogy a bemutatott jelöltek közül kivel szeretné, hogy munkaszerződést kössön cégünk. A kiválasztott jelöltet meghatározott időre az Ön rendelkezésére bocsátjuk. 

Amennyiben a kölcsönzött munkavállaló és az Ön cége között kölcsönös összhang alakult ki, minden esetben van lehetőség a munkavállaló állományba-vételére is.