a kereséstől, a megtalálásig.

Munkaerő - kölcsönözést szellemi és fizikai területen egyaránt folytatunk, néhány hetes igénytől egészen a több hónapig vagy akár évig tartó időtartamra.

munkaerő-kölcsönzés

A munkaerő-kölcsönzés rugalmas, biztonságos megoldást nyújt Önnek és a munkavállalónak, szellemi és fizikai területen egyaránt.

előnyei

A munkaerő-kölcsönzés rugalmas megoldást jelenthet időszakos munkaerő igény növekedés esetén, mely akár egy új projekt vagy iparági szezonalitás kapcsán merül fel Önöknél. Szintén praktikus szolgáltatás kismamák pótlása esetén, ugyanakkor a munkaerő-kölcsönzés megoldást nyújthat Önnek abban az esetben is, ha létszámstop miatt nincs lehetősége újabb kollégát állományba venni.

Amennyiben a kölcsönzött munkavállaló és az Ön cége között kölcsönös összhang alakult ki, minden esetben van lehetőség a munkavállaló állományba-vételére is.

a Randstadnál

arra törekszünk, hogy munkaerő-kölcsönzés esetén is a legmegfelelőbb munkaerőt találjuk meg, ezért a kiválasztási folyamat végén Ön dönti el, hogy a bemutatott jelöltek közül kivel kössünk munkaszerződést.

A Budapest Airport Zrt. 2010 decemberében kezdte meg együttműködését a Randstad Hungary Kft- vel munkaerő-kölcsönzés területén. A Randstadtól kölcsönzött munkavállalóink száma az elmúlt fél évben 120 és 200 fő között mozgott, jelenleg 129 fő a kölcsönzött állományunk létszáma. Négy munkakörben foglalkoztatjuk ezeket a munkavállalókat; utas biztonság, hostess, poggyászkocsi ko­ordinátor és parkoló díjbeszedő. Minden munkavállalónkat a Randstad erre a projectre specializált csapata találta meg, választotta ki és alkalmazta az adott munkakörben. Ezt követően munkaügyi és minden egyéb kérdésekben állnak a dolgozók- és a mi rendelkezésünkre. A kölcsönbeadó és kölcsönbevevő cég között most is szoros napi kapcsolat működik, köszönhetően a 2012 februárjától sikeresen működő on-site - helyi - Randstad irodának is. A Randstad Hungary Kft. dedikált csapata rugalmas, gyors reagálással, előretekintő tervezéssel és magas szintű szolgáltatásnyújtással segíti munkánkat.

Pallag Gábor - HR Business Partner
további referenciáink

segíthetünk?

ajánlatot kérek