tanácsadónk személyesen is elérhető, nem csak telefonon.

Az ingatlanpiac felépítése, szereplői, a szegmensben dolgozó szakemberek speciális elvárásoknak felelnek meg. Olyan tudást halmoztak fel, amely felismerése, így a potenciális munkavállalók megtalálása egyre inkább fókuszba kerül a Randstadnál.

ingatlan

Feladatunk, hogy a piaci szereplők eltérő igényeinek, elképzeléseinek, stratégiai helyzetének eleget téve megtaláljuk a legkiemelkedőbb szakembereket a piacon.

az ingatlanpiac

Az ingatlanpiac természete jelentősen különbözik más piaci szegmensektől. Szereplői sokrétűek: az ingatlanpiaci befektetők, befektetési alapok, az ingatlanközvetítők, az ingatlanüzemeltetők, az ingatlanhasznosítók tartoznak ide első sorban. A gazdasági válság erősen éreztette hatását a szektorban, a szakemberek számának csökkenése mellett pedig az elvárások is magasabbak lettek az elmúlt években. Ráadásul a hazai irodapiac jelenleg szűkében van az igényes, jó elhelyezkedésű ingatlanoknak, mindezek mellett azonban elemzők rámutattak, hogy az új beruházások között számos olyan komplexum épül, amely nyugati összehasonlításban is megállja helyét.

A szektor állandó változásának, átalakulásának tükrében kiemelt figyelmet szentelünk a Real Estate szakemberek felkutatására.

pozíciók, melyekben tapasztalatot szereztünk ezidáig:

office agentsenior investment agent
asset managerexpansion manager
senior leasing manager

érdekli a terület?

vegye fel velünk a kapcsolatot!

06 1 411 20 90

hétfő - péntek
08:00-18:00