tanácsadónk személyesen is elérhető, nem csak telefonon.

Az ingatlanpiac természete jelentősen különbözik más piaci szegmensektől, így a szektor szakembereinek elérése is speciális eszközöket és szemléletmódot igényel.

Célunk, hogy a klasszikus hirdetési módszereken túl direkt megkeresés, fejvadászat, networking eventek és ajánlások útján a lehető legszélesebb körben megismerjük a piaci szakembereket, valamint a piac szereplőit egyaránt.

az ingatlanpiac

A gazdaság fundamentumai erősek, Magyarország egyre jelentősebb befektetési célpont, a nemzetközi és hazai ingatlanpiac pedig 2017-ben egyik legerősebb évét könyvelhette el. A pozitív piaci látásmód 2019-ben sem látszik csökkenni, az új beruházások, tranzakciók, fejlesztések nyomán pedig a minőségi munkaerőre egyre égetőbb igény mutatkozik. A megfelelő szakemberek és kulcsemberek felkutatásában, megtalálásában is szerepet játszunk, a piacról visszajelezve pedig igyekszünk mind ügyfeleinknek, mind a folyamatokban részt vevő jelölteknek visszajelezni a piacról és lehetőségeikről, így áthidalva a toborzás-kiválasztás folyamatát, sokszor már az igény felmerülésekor közvetlenül, vagy akár az előtt.

A szektor további jellemzője, hogy a pályakezdő vagy junior szakemberek kevésbé ismerik ezt a területet, így a piacot formálva azért is dolgozunk, hogy a fiatalokkal megismertessük a real estate szegmenst is a számukra könnyebben elérhető, ismertebb piacokhoz képest: edukáljuk a frissdiplomásokat az ingatlanpiacról, lehetőségeikről, és összekötjük őket partnereinkkel.

miért a Randstad?

Kollégáink szoros kapcsolatban állnak meghatározó piaci szereplőkkel, többek között  ingatlanügynökségekkel, ingatlanpiaci befektetőkkel, befektetési alapokkal, ingatlanüzemeltetőkkel, ingatlanhasznosítókkal, ingatlanfejlesztőkkel, ingatlankezelőkkel, kivitelezőkkel.  Office, retail, industrial, hotel és residential szegmensekben az alábbi pozíciók kapcsán, juniortól a felső-vezetői szintig igyekszünk a keresletet és kínálatot összehozni.

eddigi pozícióink

leasing managerbusiness developerproject manager
property managerasset managerfacility manager
investment consultantvalueroperations manager
EHS managerconstruction manager

érdekli a terület?

vegye fel velünk a kapcsolatot!

06 1 411 20 90

hétfő - péntek
08:00-18:00