kihozzuk Önből a maximumot.

A sikeres értékesítői csapat minden vállalta számára kulcsfontosságú. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ismerjük a legjobb szakembereket a piacon, ezzel lehetőséget kínálva Önöknek arra, hogy kiemelkedő teljesítményt érjenek el sales területén is.

kereskedelem

Több mint 10 éves szakértelemmel rendelkezünk ügyfeleink professzionális és partneri kiszolgálásában kereskedelmi pozíciókba.

Fokozódó kihívás olyan értékesítőt találni, aki az összetett piaci igények mindegyikének megfelel: ügyfélközpontú, kiváló kommunikációs és kapcsolatteremtő készségekkel rendelkezik, siker- és eredményorientált, proaktív új ügyfelek szerzésében, és ügyfélkapcsolat-tartásban és kezelésben is kiemelkedő. Ideális esetben rendelkezik felsőfokú végzettséggel és minimum erős kommunikációs szinten beszél angolul.

Azt tapasztaljuk, hogy kereskedelmi képviselői szinttől a kereskedelmi igazgatón át ezek mellett az igények mellett talán az egyik kulcs kérdés a jelöltek személyisége, amit nem lehet kizárólag önéletrajzból előszűrni. Ezért amikor egy jó értékesítőt keresünk, akkor nagy hangsúlyt fektetünk a telefonos előszűrésre, a kompetencia alapú interjúztatásra, és a konkrét eredmények, sikerek átbeszélésére. A befutó jelöltek esetében a folyamat fontos része a korábbi vezetőkkel történő referencia ellenőrzés is. 

sikerünk titka

Ismétlődő megbízásaink vannak különböző szektorokból, ennek köszönhetően jelentős kapcsolatrendszerrel rendelkezünk az alábbi területeken, így rövid időn belül tudunk bemutatni potenciális jelölteket az Önök számára. 

A pozíciók skálája igen széles melyekben már tapasztalatot szereztünk, alább a leggyakrabban visszatérő megbízások melyeket sikerrel teljesítünk.

pozíciók, melyekben tapasztalatot szereztünk ezidáig:

kereskedelmi képviselőkereskedelmi vezető / igazgató
értékesítés támogatókiemelt ügyfélkapcsolattartó - key account manager
ügyfélkapcsolattartó - account managerterületi / országos értékesítési vezető - area sales manager / national account manager

érdekli a terület?

vegye fel velünk a kapcsolatot!

06 1 411 20 90

hétfő - péntek
08:00-18:00