kereskedelem

A sikeres értékesítői csapat minden vállalat számára kulcsfontosságú. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ismerjük a legjobb szakembereket a piacon, ezzel lehetőséget kínálva Önöknek, hogy kiemelkedő teljesítményt érjenek el a sales területén is.

kereskedelem

Fokozódó kihívás olyan értékesítőt találni, aki az összetett piaci igények mindegyikének megfelel: ügyfélközpontú, kiváló kommunikációs és kapcsolatteremtő készségekkel rendelkezik, siker és eredmény orientált, proaktív új ügyfelek szerzésében, és ügyfélkapcsolat-tartásban és kezelésben is kiemelkedő. Ideális esetben rendelkezik felsőfokú végzettséggel és minimum erős kommunikációs szinten beszél angolul.


Azt tapasztaljuk, hogy kereskedelmi képviselői szinttől a kereskedelmi igazgatón át ezek mellett az igények mellett talán az egyik kulcs kérdés a jelöltek személyisége, amit nem lehet kizárólag önéletrajzból előszűrni. Ezért amikor egy jó értékesítőt keresünk, akkor nagy hangsúlyt fektetünk a telefonos előszűrésre, a kompetencia alapú interjúztatásra, és a konkrét eredmények sikerek átbeszélésére. A befutó jelöltek esetében a folyamat fontos része a korábbi vezetőkkel történő referencia ellenőrzés.
Több mint 10 éves szakértelemmel rendelkezünk ügyfeleink professzionális és partneri kiszolgálásában kereskedelmi pozíciókba FMCG; kis-és nagykereskedelem; média; pénzügy; ingatlan; mezőgazdasági és ipari; online; telekommunikáció; gyógyszeripar és divat területén.

 

 Pozíciók, melyekben tapasztalatot szereztünk ezidáig:

  • Kereskedelmi képviselő
  • Értékesítés támogató
  • Ügyfélkapcsolattartó - Account manager
  • Kiemelt ügyfélkapcsolattartó - Key Account manager
  • Területi / országos értékesítési vezető - Area Sales manager / National Account manager
  • Kereskedelmi vezető / igazgató

érdekli ez a terület?

 

segítünk Önnek megtalálni a legmegfelelőbb állást ezen a területen

irodáink

keresse meg az Önhöz legközelebb esőt, állunk rendelkezésére!

megkeresem