HR-technológia szívvel-lélekkel.

Hiszünk abban, hogy egy vállalat sikerességnek egyik kulcsa a professzionális kiválasztás és stabil HR-menedzsment. Mivel a HR területe számunkra szívügy, elkötelezettek vagyunk abban, hogy a jelenlegi jelöltjeinket mihamarabb ügyfeleink között köszönthessük.

HR

A HR terület kiemelten fontos számunkra, mivel leendő megbízóink saját tapasztalataikon keresztül kapnak benyomást szolgáltatásunk minőségéről.

miért a randstad?

Több mint 10 év szakértelemmel rendelkezünk a legtehetségesebb HR-szakemberek elhelyezésében a legkülönbözőbb szektorokban (pl. gyártói, szolgáltatói, banki/pénzügyi, FMCG, IT területeken). Természetesen a HR asszisztensi és generalista funkcióktól az igazgatói és specializált szintig rendelkezünk tapasztalattal. A HR területén rendkívül hatékonyan tudunk – néhány esetben akár saját –referenciával is szolgálni ügyfeleink számára, ami még hitelesebbé tesz minket.

Céges szinten több mint 600 pozíción dolgozunk, ami hozzásegít minket ahhoz, hogy széleskörű tapasztalatot és referenciát szerezzünk a piac legjobb HR szakembereiről, megismerve iparági tudásukat és személyiségüket.

sikerünk titka

Ismétlődő megbízásaink vannak különböző szektorokból, ennek köszönhetően jelentős kapcsolatrendszerrel rendelkezünk az alábbi területeken, így rövid időn belül tudunk bemutatni potenciális jelölteket az Önök számára.

A pozíciók skálája igen széles, melyekben már tapasztalatot szereztünk, alább a leggyakrabban visszatérő megbízások melyeket sikerrel teljesítünk. 

pozíciók, melyekben már tapasztalatot szereztünk:

HR-asszisztens / koordinátor / specialistarecruiter / researcher / talent acquisition specialist
munkaügyi specialistaHR kontroller
HRIS specialistakompenzáció specialista / vezető (HR services manager, reward manager)
HR generalista / business partner /regionális HR business partnertréning koordinátor / vezető
képzés fejlesztési vezető (learning & development)recruitment manager / head of talent acquisition
HR change managermunkáltatói márka fókuszú munkakörök (pl.employer branding specialist / manager)
HR vezető (HR director / head of HR)

érdekli a terület?

vegye fel velünk a kapcsolatot!

06 1 411 20 90

hétfő - péntek

08:00-18:00