hasonlítsa össze fizetését a piaci bérsávokkal

Bérkalkulátorunk az elmúlt fél évben a Randstad által meghirdetett pozíciók fizetési adatai alapján megmutatja Önnek, milyen fizetési sávok elérhetőek az Ön által kiválasztott pozícióban a munkaerőpiacon. 

* A bérkalulátorba beírt összeget anonym módon tároljuk, így ez az információ nem fog szerepelni az Ön személyes profiljában sem. 

hogyan használja.

Az alábbi listából válassza ki szakmai területét és a jelenlegi munkakörének leginkább megfelelő pozíciót. Jelölje meg jelenlegi bruttó havi fizetését és megmutatjuk, ez az összeg hol helyezkedik el a munkabérek tengelyén az aktuális munkaerőpiacon.

Értékesítés-orientált munkaköröknél, ahol az alapbér mozgóbér-elemekkel, például teljesítményarányos bónusszal egészül ki, kérjük, bruttó havi személyi alapbérét egészítse ki egy havi bónuszával, hogy reális képet kaphasson. Ezeknél a munkaköröknél a bérsávokat egy átlagos 20%-os bónusszal kiegészítve mutatja a kalkulátor.

Munkatársak esetén junior szinten 0-2 éves, medior szinten 2-5 éves, szenior szinten 5 év feletti releváns munkatapasztalatot vettünk figyelembe.

tesztelje fizetését.