munkaerő-közvetítés

A Randstad Magyarország piacvezető munkaerő-közvetítő cége. Tanácsadóink különböző területek specialistái és az adott terület szakembereivel keresésével és elhelyezésével foglalkoznak. Ez a szakértelem segít nekünk abban, hogy a legmegfelelőbb jelöltet találjuk meg az adott pozícióra.

munkaerő-közvetítés

A Randstad Hungary munkaerő-közvetítési szolgáltatásokat kínál Magyarországon és – a Randstad Csoport kiterjedt hálózatának köszönhetően – határainkon túl is.
A Randstad rendelkezik mindazon szakértelemmel és erőforrással, amelyek a kiválasztási folyamat sikeres lebonyolításához szükségesek. Az a célunk, hogy őszinte, minőségi és költséghatékony szolgáltatások nyújtásával túlszárnyaljuk ügyfeleink és jelöltjeink elvárásait. Csapatunk elkötelezett aziránt, hogy hosszú távú kapcsolatot alakítson ki mind az ügyfelekkel, mind az álláskeresőkkel.

Figyelmünket arra összpontosítjuk, hogy megtaláljuk a munkaerőpiacon megtalálható legjobb jelölteket és hozzáadott értéket nyújtsunk karrierjük alakulásához. Az évek során hatalmas adatbázist építettünk szakképzett jelöltekből, így azonnal be tudunk mutatni olyan jelölteket, akik megfelelhetnek elvárásainak. Adatbázisunkat nemzetközi toborzással is növeljük, amely online és sajtóhirdetések mellett networking eszközöket és egy jól működő jelöltajánlási-rendszert is magába foglal.

A Randstad különbözik a többi tanácsadó és munkaerő-közvetítő cégtől. Tanácsadóink különböző területek specialistái és az adott terület szakembereivel keresésével és elhelyezésével foglalkoznak. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a mérnöki területre szakosodott tanácsadó mérnököket, az IT terület specialistája pedig IT szakembereket toboroz. Ez a szakértelem segít nekünk abban, hogy a legmegfelelőbb jelöltet találjuk meg az adott pozícióra. 

A Randstad számos keresési módszert használ, hogy a legjobb jelölteket megtalálja: Randstad saját adatbázisát, a weboldalunkon elhelyezett hirdetéseket, számos internetes állásportált és adatbázist, saját szervezésű kapcsolatépítő rendezvényeket, állásbörzéket, egyetemi adatbázisokat valamint a Randstad kiterjedt hazai és nemzetközi kapcsolatait. Hisszük, hogy ezen eszközök kombinációja vezet a legjobb és leggyorsabb eredményre, legyen az kiválasztás egy adott pozícióra, vagy nagy volumenű toborzás egy adott projectre.