felhasználóbarát technológia egy örökmozgó világnak.

A Randstad Magyarország egyik legnagyobb munkaerő-közvetítő cége. A Randstad Hungary munkaerő-közvetítési szolgáltatásokat kínál Magyarországon és – a Randstad Csoport kiterjedt hálózatának köszönhetően – határainkon túl is.

munkaerő-közvetítés

Tanácsadóink különböző területek specialistái és az adott terület szakembereinek keresésével és elhelyezésével foglalkoznak. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a mérnöki területre szakosodott tanácsadó mérnököket, az IT terület specialistája pedig IT szakembereket toboroz. Ez a szakértelem segít nekünk abban, hogy a legmegfelelőbb jelöltet találjuk meg az adott pozícióra. 

célunk

hogy őszinte, minőségi és költséghatékony szolgáltatások nyújtásával túlszárnyaljuk ügyfeleink elvárásait. Figyelmünket arra összpontosítjuk, hogy megtaláljuk a munkaerőpiacon megtalálható legjobb jelölteket és hozzáadott értéket nyújtsunk karrierjük alakulásához.

keresési módszereink

A Randstad számos keresési módszert használ, hogy a legjobb jelölteket megtalálja: a saját adatbázisát, a weboldalunkon elhelyezett hirdetéseket, számos internetes állásportált és adatbázist, saját szervezésű kapcsolatépítő rendezvényeket, állásbörzéket, egyetemi adatbázisokat valamint a Randstad kiterjedt hazai és nemzetközi kapcsolatait. Hisszük, hogy ezen eszközök kombinációja vezet a legjobb és leggyorsabb eredményre, legyen az kiválasztás egy adott pozícióra, vagy nagy volumenű toborzás egy adott projektre.

A Randstad rendelkezik mindazon szakértelemmel és erőforrással, amelyek a kiválasztási folyamat sikeres lebonyolításához szükségesek.

In the last one year we had recruiting for Team Leader Area Manager and Marketing Loyalty Specialist. For both positions we received many candidates pre-screened by Randstad and at the end of the interviewing process an Assesment Center was organised and observed by them. We were very satisfied with the professional and administrative approach of Randstad. We could enhance and improve our organisation with their support.

Tibor Balogh - Company Executive
további referenciáink

segíthetünk?

ajánlatot kérek