Dolgozhatsz bárhonnan, egy olyan ágazatban, ami folyamatosan fejlődik és ahol munkáddal valóban emberek millióinak életét teheted jobbá. Jól hangzik, ugye?

A klinikai vizsgálatokon a jövőben is komoly hangsúly lesz, új technológiák forradalmasíthatják a gyógyszeripart és az egészségügyi ellátást. Ha ezen a területen helyezkedsz el, munkáddal Te is részese lehetsz a folyamatnak, amellyel több millió ember gyógyulásához járulhatsz hozzá. 

Szeretnénk a figyelmedbe ajánlani  a Clario-t, ahol  klinikai kutatásokat támogató technológiai megoldásokon dolgozhatsz, bárhonnan az országban, teljesen remote munkavégzéssel. 

mivel foglalkozik a Clario?

A korábbi ERT és Bioclinica egyesülésével létrejött Clario egy USA központú tech vállalat, amely end-point technológián alapuló platformjával széles spektrumú klinikai kutatási eredményeket támogat, ötvözve a tudományos szakértelmet a globális léptékkel.   A platform a legjobb orvosi, technológiai és tudományos szakértelmet egyesíti annak érdekében, hogy a komplex globális kutatások zökkenőmentesen futhassanak, akár a helyszínen, akár decentralizált vagy hibrid formában.

 Az új klinikai vizsgálati módoktól a gyorsabb és integrált diagnosztizálásig olyan innovatív megoldásokat kínál, amelyekkel hatékonyabb, eredményesebb terápiás eljárások tárhatóak fel. Hiszen a Clario elsődleges küldetése ügyfeleit olyan úttörő gyógyszerek, eszközök és terápiák kifejlesztéséhez segíteni, amelyek emberek tömegének életét változtatják meg szerte a világon.

A Clario leegyszerűsíti a klinikai vizsgálati folyamatot a megrendelők, a telephelyek és a klinikai kutatási intézetek számára. A nap 24 órájában elérhető partner- és betegtámogatás, valamint az eszközeikbe integrált útmutatók révén technológiáik és megoldásaik elősegítik a sikeres alkalmazást, teljesítést és megőrzést.

A cég elkötelezett amellett, hogy a technológián keresztül újítsa meg a klinikai vizsgálatokat, és pozitív hatással legyen a globális egészségügyi ellátásra. Jelenleg 9 országban, 30 telephelyen van jelen. 

colleagues
colleagues

milyen területeken vannak nyitott pozíciók?

Ha nagy ambíciókkal, világos jövőképpel és kiváló angol nyelvtudással rendelkezel, a Clario-nál számos lehetőség vár! A klinikai vizsgálatok során gyűjtött adatok elemzésétől a betegek élményét javító protokollok és folyamatok kidolgozásáig számos lehetőség közül választhatsz! 

Ráadásul minden pozíció teljesen remote, bárhonnan dolgozhatsz majd!

customer care.

Ha van tapasztalatod IT support területen, kiválóan beszélsz angolul, illetve legalább egy másik idegen nyelven, nézd meg a Customer Care pozíciókat: 

software development.

Ha szívesen dolgoznál klinikai kutatásokat támogató webes és mobil alkalmazások fejlesztésén, akár junior, akár senior szinten, kattints és nézd meg a lehetőségeket: 

data management.

Ha van már tapasztalatod data management területen, esetleg klinikai kutatási területen is dolgoztál korábban, nézd meg a nyitott pozíciókat:

project management.

Project management tapasztalattal több területen is csatlakozhatsz a Clario csapatához, akár IT területen, akár klinikai kutatási területen dolgoztál korábban. Nézd meg az aktuális lehetőségeket: 

imaging operations.

Ha eddig tanulmányaid vagy karriered során találkoztál már az orvosi képalkotással, ismered a röntgen, CT, MRI vagy egyéb képalkotási technikákat és szívesen dolgoznál velük, jelentkezz akár pályakezdőként is, vagy legyél Te a következő Senior a csapatban. Kattints és nézd meg a lehetőségeket.

nézd meg a Clario legújabb álláslehetőségeit.

irány az állások