HR-technológia szívvel-lélekkel.

A világ egyik legnagyobb HR-szolgáltató cégeként az iparágunk valódi globális vezetői vagyunk. 

globális küldetésünk: 2030-ra 500 millió embert munkához juttatni a világon

Tisztában vagyunk a munka jelentőségével minden ember életében. Ezért mindig lelkesen és odaadóan támogatjuk jelöltjeinket és ügyfeleinket, hogy a megvalósíthassák  a bennük rejlő potenciált. 

Számunkra a cégünk fenntarthatósága ugyanannyira fontos mint az a tény, hogy minden nap hasznos munkát végzünk a társadalom számára és segítjük az embereket céljaik elérésében. Fő célunk a világos, őszinte kommunikáció és a legújabb HR technológiák alkalmazása, amely egyre több embert és vállalatot segít munkához és munkaerőhöz.

értéket teremtünk

Értéket teremtünk a társadalom egészének azáltal,hogy megtaláljuk azokat az embereket,akik az adott munkára a legalkalmasabbak, illetve illenek a vállalathoz.

etikai kódexünk itt érhető el

alapértékeink

A munkáltatók és munkavállalók eltérő igényei között lévő optimális egyensúly megtalálásával a keresletet és a kínálatot közelebb hozzuk egymáshoz.

ismerni

Szakértők vagyunk. Ismerjük az ügyfeleinket, azok cégét, a jelöltjeinket valamint a saját üzletünket. A mi munkánkban ezek azok a részletek, amelyek leginkább számítanak.

szolgálni

Sikeresek vagyunk kiváló szolgáltatásainkkal, melyek meghaladják az iparág alapvető követelményeit.

bízni

Tisztelettudóak vagyunk. Nagyra értékeljük kapcsolatainkat és tiszteletben tartjuk az embereket. 

tökéletességre törekedni

Minden esetben igyekszünk fejlődni és innovatívak lenni. Azért vagyunk, hogy mindig örömet szerezzünk az ügyfeleinknek és jelöltjeinknek. Ez ad nekünk erőt.

az érdekek egyidejű előmozdítása

A dolgokat összefüggéseikben látjuk és komolyan vesszük társadalmi felelősségvállalásunkat. Tevékenységünk az egész társadalom javára szolgál.

A közös elkötelezettségünket ezekre az értékekre, a kollektív identitásunk biztosítja, amelyek együtt egy hathatós körforgást alkotnak.

Csak akkor tudjuk előmozdítani minden fél érdekét, ha jól ismerjük őket. Az alapos ismeretük lehetővé teszi számunkra, hogy minél jobban kiszolgáljuk az igényeiket. A szolgáltatásunkkal kapcsolatos elkötelezettség a bizalmat építi az érintett felek között.

Ezt a bizalmat folyamatosan erősíti a tökéletességre való törekvés, amely általánosságban előmozdítja az ügyfelek és a társadalom érdekét. A közös értékeink iránytűként szolgálnak mindenkinek a Randstadnál, ez irányítja a viselkedésünket, valamint ez határozza meg kultúránk alapjait.

A folyamatos sikerünk – hogy képesek vagyunk megvalósítani a küldetésünket, és megőrizni a feddhetetlen hírnevünket – a szolgáltatásainkra és a szakmaiságunkra alapozott.