HR-technológia szívvel-lélekkel.

A világ egyik legnagyobb HR-szolgáltató cégeként az iparágunk valódi globális vezetői vagyunk. 

küldetésünk a munka világának alakítása

A HR-szolgáltatások jelentik a világ egyik leggyorsabban növekvő iparágát. 

Ennek ellenére számos gazdasági területen a munkaerő-kölcsönzés és egyéb HR szolgáltatás még gyerekcipőben jár. A világ egyik legnagyobb HR-szolgáltató cégeként az iparágunk valódi globális vezetői vagyunk. Tevékenységi területünk fejlesztését felelősségünknek érezzük. 2018-ban 2,5 millió embert juttatunk álláshoz világszerte.

értéket teremtünk

Értéket teremtünk a társadalom egészének azáltal,hogy megtaláljuk azokat az embereket,akik az adott munkára a legalkalmasabbak, illetve illenek a vállalathoz.

etikai kódexünk itt érhető el

alapértékeink

A munkáltatók és munkavállalók eltérő igényei között lévő optimális egyensúly megtalálásával a keresletet és a kínálatot közelebb hozzuk egymáshoz.

ismerni

Szakértők vagyunk. Ismerjük az ügyfeleinket, azok cégét, a jelöltjeinket valamint a saját üzletünket. A mi munkánkban ezek azok a részletek, amelyek leginkább számítanak.

szolgálni

Sikeresek vagyunk kiváló szolgáltatásainkkal, melyek meghaladják az iparág alapvető követelményeit.

bízni

Tisztelettudóak vagyunk. Nagyra értékeljük kapcsolatainkat és tiszteletben tartjuk az embereket. 

tökéletességre törekedni

Minden esetben igyekszünk fejlődni és innovatívak lenni. Azért vagyunk, hogy mindig örömet szerezzünk az ügyfeleinknek és jelöltjeinknek. Ez ad nekünk erőt.

az érdekek egyidejű előmozdítása

A dolgokat összefüggéseikben látjuk és komolyan vesszük társadalmi felelősségvállalásunkat. Tevékenységünk az egész társadalom javára szolgál.

A közös elkötelezettségünket ezekre az értékekre, a kollektív identitásunk biztosítja, amelyek együtt egy hathatós körforgást alkotnak.

Csak akkor tudjuk előmozdítani minden fél érdekét, ha jól ismerjük őket. Az alapos ismeretük lehetővé teszi számunkra, hogy minél jobban kiszolgáljuk az igényeiket. A szolgáltatásunkkal kapcsolatos elkötelezettség a bizalmat építi az érintett felek között.

Ezt a bizalmat folyamatosan erősíti a tökéletességre való törekvés, amely általánosságban előmozdítja az ügyfelek és a társadalom érdekét. A közös értékeink iránytűként szolgálnak mindenkinek a Randstadnál, ez irányítja a viselkedésünket, valamint ez határozza meg kultúránk alapjait.

A folyamatos sikerünk – hogy képesek vagyunk megvalósítani a küldetésünket, és megőrizni a feddhetetlen hírnevünket – a szolgáltatásainkra és a szakmaiságunkra alapozott.