küldetésünk.

Tisztában vagyunk a munka jelentőségével minden ember életében. Ezért mindig lelkesen és odaadóan támogatjuk jelöltjeinket és ügyfeleinket, hogy a megvalósíthassák  a bennük rejlő potenciált. Számunkra a cégünk fenntarthatósága ugyanannyira fontos mint az a tény, hogy minden nap hasznos munkát végzünk a társadalom számára és segítjük az embereket céljaik elérésében. Fő célunk a világos, őszinte kommunikáció és a legújabb HR technológiák alkalmazása, amely egyre több embert és vállalatot segít munkához és munkaerőhöz.

az érdekek egyidejű előmozdítása

A dolgokat összefüggéseikben látjuk és komolyan vesszük társadalmi felelősségvállalásunkat. Tevékenységünk az egész társadalom javára szolgál.

A közös elkötelezettségünket ezekre az értékekre, a kollektív identitásunk biztosítja, amelyek együtt egy hathatós körforgást alkotnak.

Csak akkor tudjuk előmozdítani minden fél érdekét, ha jól ismerjük őket. Az alapos ismeretük lehetővé teszi számunkra, hogy minél jobban kiszolgáljuk az igényeiket. A szolgáltatásunkkal kapcsolatos elkötelezettség a bizalmat építi az érintett felek között.

Ezt a bizalmat folyamatosan erősíti a tökéletességre való törekvés, amely általánosságban előmozdítja az ügyfelek és a társadalom érdekét. A közös értékeink iránytűként szolgálnak mindenkinek a Randstadnál, ez irányítja a viselkedésünket, valamint ez határozza meg kultúránk alapjait.

A folyamatos sikerünk – hogy képesek vagyunk megvalósítani a küldetésünket, és megőrizni a feddhetetlen hírnevünket – a szolgáltatásainkra és a szakmaiságunkra alapozott.