márkánk története

Az új márkaígéretünkkel egy utazásra indulunk a jövő felé. Egy utazásra, erősítve szerepünket, iparágunk vezetőjeként.

megnézem a videót

történetünk

a világ változik.

Egy poszt-digitális korban élünk, a folyamatosan változó technológia korában, mely alapjaiban változtatja meg mindennapi életünket és emberi kapcsolatainkat egyaránt. A technológia a mindennapi életünk részévé vált, egy láthatatlan motor, amely a körülöttünk lévő világot táplálja. Ügyfeleink szükségletei is átalakulnak. Munkájuk módja is változik, ezzel együtt változnak a képességek és tehetségek, melyeket jelöltjeikben keresnek. Az új, digitális HR megoldások és eszközök átalakítják piacunkat, megváltoztatva az emberek kötődését az állásokhoz és a mi szerepünkhöz ebben a szegmensben. Ügyfeleink és jelöltjeink elvárják, hogy kiszolgáljuk őket bárhol, bármikor, bármilyen eszközön keresztül, oly módon, amiről korábban álmodni sem mertünk. És ez befolyásolja a Mi munkánkat is.

Ezért a Randstad rengeteget fektet technológiai újításokba, hatalmas előrelépést téve ezzel a fejlődés irányába. Folyamatosan próbáljuk elsajátítani a különböző technológiai újításokat és legfrissebb megoldásokat, erre szolgál nemzetközi szinten a Randstad Innovation Fund és a Digital Factory. Ezek segítenek bennünket abban, hogy formáljuk  szerepünket és vezető pozíciónkat egy olyan üzletágban, mely egyre inkább digitálissá és adat-központúvá válik.

Amíg mások hanyatlásra számítanak, mi meglátjuk a megbújó lehetőséget. A mi utazásunk azonban nem csak a digitális átalakulásról szól. Miközben az innovatív technológiák alapvetővé válnak az ügyfelek és jelöltek közti kapcsolattartásban, eszközeink fejlesztése nem az egyetlen feladatunk. Egy akadálymentes digitális élmény biztosítása alap feltétel. Aminek sokkal nagyobb jelentősége van, az a saját, egyedi hozzáadott értékünk: az emberi törődés. Egy felgyorsult digitális világban ügyfeleink és jelöltjeink egy megbízható, emberi partnerre vágynak. Itt van előttünk, a technológia és emberi törődés metszéspontjában az, ami megkülönböztet minket versenytársainktól. Egy emberközeli élmény.

honnan jöttünk.


Örökségünkből tudjuk, igazi kapcsolatok nem adatokból és algoritmusokból állnak össze – emberi részvételre is szükség van. Empátia. Megérzések. Ösztönök. Ezek az emberi tulajdonságok már a kezdetektől fogva meghatározták a Randstadot. Kifejezik a Randstadot megalapozó releváns értékeket: tudni, szolgálni, elkötelezett lenni a bizalom iránt, törekedni a tökéletességre és az összes érdek egyidejű előmozdítására. Minél többet tudunk, annál jobban segíthetjük ügyfeleink és jelöltjeink szükségleteit, bizalmon alapuló kapcsolatainkkal.

Ez a bizalom pedig örök tökéletességre való törekvésünkkel hozható létre. Legfőbb értékeinknek köszönhetően olyan tudásra tettünk szert ügyfeleinkről és jelöltjeinkről, mellyel több mint 55 éve rendelkezünk. A munka világának mélyreható ismeretével segíthetjük jelöltjeinket, hogy megtalálják valódi lehetőségeiket és lehetővé tehetjük ügyfeleink sikerének fenntartását.

számottevő különbségeket hozunk létre.

Ebben a technológiára fókuszáló világban a mi emberközeliségünkkel biztosítunk folytonosságot. Szívünk mélyéből és múltunkból tudjuk, az emberi tényező az, ami megkülönböztet minket. Tisztában vagyunk vele, milyen fontos része egy ember életének a munkája. Mindig is szenvedélyünk volt emberek és szervezetek támogatása, valódi lehetőségeik feltárása. Ez a Randstad szerepe a társadalomban. Ennek a célnak elérése érdekében a technológia a legnagyobb segítségünk. A digitális innovációkat használjuk szolgáltatásaink fejlesztéséhez, annak érdekében, hogy folyamatainkat gyorssá, egyszerűvé és hatékonnyá tegyük, valamint jobb, adatokon alapuló bepillantást nyerhessünk.

Ugyanakkor annak kell látnunk ezeket az eredményeket, amik valójában: valaminek a végét. Eszköz, amely lehetőséget ad a dolgozóink számára, hogy arra koncentráljanak, ami a legfontosabb – a személyes kapcsolatok. Egy emberibb élményt hozunk létre. Olyat, mely során leülhetünk és feltehetjük a megfelelő kérdéseket és mélyebbre áshassunk, mint egy önéletrajz vagy egy pozícióleírás.

Hogy előrébb juttassuk ügyfeleinket és jelöltjeinket céljaik felé. Ez az, melyről Tech & Touch stratégiánk szól. A Technológia lehetővé teszi a az emberi kapcsolataink ápolását, ösztönözve dolgozóinkat, hogy megváltoztassák gondolkodásunk módját és munkafolyamataikat.

egy megbízható emberi társ.

Napjainkban abba az egyedi helyzetbe kerültünk, hogy újra kell értelmeznünk az ügyfeleinkkel és jelöltjeinkkel való kapcsolattartást. Magasabb megbecsülésnek örvendhetünk, hiszen egy megbízható, emberi partnerré válunk az emberek számára a tehetség technológia-vezérelt korában. Ezzel egy olyan emberi bepillantást adhatunk ügyfeleink és jelöltjeink részére, amilyenre mindig is vágytak. És ez tulajdonképpen segítségünkre lesz, hogy maximalizáljuk a jövő munkaerőpiacának növekedését az egész társadalom számára. Emberek iránt érzett szenvedélyünket és a ma intelligens gépezeteit kombinálva hozhatjuk létre azt az élményt, mely sokkal emberközelibb.

Ez a következő: Human Forward.