egy emberarcú technológia.

A Randstad olyan szervezeteket vagy csapatokat támogat, amelyek tökéletesen illeszkednek alapvető értékeihez és a vállalati kultúrájához. A következő 2 csapattal közösek a törekvéseink, így büszkén támogatjuk őket.

Clipper Stad Amsterdam

Amsterdam városával együttműködve épült a Clipper, amely, egy történelmi vitorlás hajó rekonstrukciója. A hajó a Randstad globális törekvéseit és a nemzetközi együttműködéseire való büszkeségét szimbolizálja.

VSO (Voluntary Service Overseas)

A Randstad és a VSO együttműködését nem szponzorációnak tekintjük. Ez több, mint egy szimpla partneri kapcsolat. Azt a tudást és azokat a készségeket, amelyeket az évek során elsajátítottunk, arra használjuk fel, hogy enyhítsük a szegénységet. 
A VSO számára önkénteseket toborzunk világszerte, és stratégiai, valamint gyakorlati támogatást nyújtunk különböző területeken, mint például HR vagy marketing területén.


Nem közvetlenül pénzzel támogatjuk a VSO-t, hanem arra buzdítjuk munkatársainkat, hogy vállaljanak VSO megbízatást egy fejlődő országban. Így teremtünk hozzáadott értéket a társadalom számára. 2004 -óta mi is a VSO jelentős támogatói vagyunk, büszkék vagyunk minden további támogatóra.