A Randstad olyan szervezeteket vagy csapatokat támogat, amelyek tökéletesen illeszkednek alapvető értékeihez és a vállalati kultúrájához. A következő 3 csapattal közösek a törekvéseink, így büszkén támogatjuk őket.

F1 Williams Martini Racing Team

A Randstad 2006 óta a Williams Martini Racing Team hivatalos partnere. A Forma–1-ben nélkülözhetetlen a sikerhez a legjobb tudás, elkötelezettség és tehetség. A szakértelem, a kiválóság és a bizalom, amelyre alapozzuk a szoros kapcsolatunkat, jól illusztrálja a Williams Martini Racing Team mindennapjait. Mind a versenyzésben, mind a HR üzleti világában proaktívnak kell lenni és gyors reakciós készség szükséges a jó teljesítményhez. A Williams Martini Racing Team, csak-úgy, mint a Randstad, innovatív, szilárd múlttal rendelkezik és igazán, figyelemre méltó.

bővebben

Clipper Stad Amsterdam

Amsterdam városával együttműködve épült a Clipper, amely, egy történelmi, XIX. század közepén épült vitorlás hajó rekonstrukciója. A hajó a Randstad globális törekvéseit és a nemzetközi együttműködéseire való büszkeségét szimbolizálja, és emléket állít a világot behálózó holland kereskedelmi szellemnek.
A Clipper, az építése idején 138 fő részére biztosított munkatapasztalatot és képzést, felruházva őket készségekkel és magabiztossággal, hogy sikereket érjenek el munkájukban.
A Clipper jelenleg is működik: gyakornoki pozíciókat kínál olyanok számára, akik szakmai tapasztalatot szeretnének szerezni hajón – vendéglátásban. Ezenkívül számos különböző eseménynek ad otthont, például egynapos kirándulásoknak és, testre szabott vállalati eseményeknek. A lehetőségek tárháza végtelen.

VSO (Voluntary Service Overseas)

A Randstad és a VSO együttműködését nem szponzorációnak tekintjük. Ez több, mint egy szimpla partneri kapcsolat. Azt a tudást és azokat a készségeket, amelyeket az évek során elsajátítottunk, arra használjuk fel, hogy enyhítsük a szegénységet. 
A VSO számára önkénteseket toborzunk világszerte, és stratégiai, valamint gyakorlati támogatást nyújtunk különböző területeken, mint például HR vagy marketing területén.


Nem közvetlenül pénzzel támogatjuk a VSO-t, hanem arra buzdítjuk munkatársainkat, hogy vállaljanak VSO megbízatást egy fejlődő országban. Így teremtünk hozzáadott értéket a társadalom számára. 2004 -óta mi is a VSO jelentős támogatói vagyunk, büszkék vagyunk minden további támogatóra.