kötelezettségszegési-bejelentési eljárás.

Kötelezettségszegés bejelentése

A Randstad egy nemzetközi vállalat, globális szinten nagy hangsúlyt fektet a kiválóságra. Minden képviselőnktől elvárjuk, hogy etikusan, törvényesen és az értékeinknek megfelelően járjon el minden esetben. Értékeink: tudni, szolgálni, bízni és az értékek egyidejű előmozdítására, tökéletességre törekedni. A nyitottság és az elszámoltathatóság kultúrájának részeként minden érdekelt féltől elvárjuk, hogy számoljon be minden olyan magatartásról, amely nem éri el ezeket az értékeket.

A súlyos kötelességszegés (többek között az illegális tevékenységek, az egészségügyi és biztonsági vétségek és a Randstad megfelelő viselkedésével kapcsolatos szabályzatának megsértése) bejelentésének segítése érdekében létre hoztuk a "Szabálysértési eljárást". A munkavállalókat először is arra bátorítjuk, hogy amennyiben szabálysértést tapasztalnak, egyeztessenek először vezetőjükkel, vagy egy a témában kompetens helyi munkatárssal. Ha ez az egyeztetés nem bizonyul hatásosnak vagy valamilyen szempontból nem megfelelő, le kell nyújtaniuk egy bejelentést a Randstad Global szabálysértés-bejelentésre szolgáló weboldalán (https://www.speakupfeedback.eu/web/integrityatrandstad/hu) vagy 24 órás telefonvonalán (06 80 981 359) keresztül. A magyarországi belépési kód: 42106.

Az ezeken a csatornákon keresztül érkező bejelentkezések továbbításra kerülnek a releváns helyi illetékes tisztviselőnek, aki biztosítja, hogy a bejelentést gyorsan, tisztességesen és jogszerűen kezeljék.

Minden bejelentést bizalmasan kezelünk és biztosítjuk, hogy annak semmilyen negatív hatása ne lehessen a bejelentő elleni, aki benyújtotta panaszát. A vizsgált személyek értesítésre kerülnek és joguk van mind az állítások, felmerülő kérdések megválaszolására, mind a kedvezőtlen megállapítások elleni fellebbezésre. Amennyiben súlyos kötelezettségszegést tanúsítanak, a vezetőség azonnal intézkedik a megfelelő lépések elindítása ügyében.

Kérdés, vagy panasz

Ha bármilyen kérdés vagy panasz merül fel a szolgáltatásainkat illetően, beleértve a bérszámfejtési problémákat is, vegye fel a kapcsolatot a Randstad irodájával vagy tegye fel kérdését a "kapcsolat" menü pontunk alatt.