felsővezetői kiválasztás

A Randstad Hungary executive search szolgáltatást kínál Magyarországon. Jól szervezettség és a munkaerőpiac (széleskörű) feltárása iránti elhivatottság jellemez bennünket.

felsővezetői kiválasztás - executive search

Jól szervezettség és a munkaerőpiac (széleskörű) feltárása iránti elhivatottság jellemez bennünket (melynek érdekében) a toborzás során kreatív megoldásokat alkalmazunk, ahelyett, hogy kizárólag a kapcsolati hálónkra vagy adatbázisokra hagyatkoznánk. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy közvetlen megkeresés (fejvadászat) révén olyan, aktívan dolgozó szakembereket is felkutassunk, akiket véletlenszerűen vagy adatbázisokban nem találnánk meg.

Kiválasztási folyamatunk arra összpontosít, hogy a legjobb szakembereket találjuk meg, értékeljük és mutassuk be Önnek. Aktívan figyeljük a munkaerőpiacot, feltörekvő tehetségeket keresve és az adott profilnak megfelelő, potenciális jelöltek minél változatosabb adatbázisának összeállítására törekszünk.

 

 

folyamat

Az igényeinek megfelelő toborzási és kiválasztási stratégia leegyeztetését követő 2-4 héten belül mutatunk be potenciális jelölteket. Természetesen a hetek száma függ a keresési módszerektől és a keresett profiltól is. Ezt a folyamatot aktívan támogatjuk heti vagy kétheti rendszerességgel átküldött, átlátható dokumentációval („status report”), amelyben összefoglaljuk a jelöltek a pozícióval és a céggel kapcsolatos visszajelzését is.

A jelöltek bemutatása magában foglalja önéletrajzukat, a juttatásokkal kapcsolatos igényeik részletes leírását, valamint egy értékelést, alkalmasságukról az adott pozíció betöltésére. A jelöltek interjúztatása során tanácsadóink kerülik a narratív jellegű interjúkat, amely csak a jelölt által elért eredmények felsorolásáról szól. Ehelyett a kompetencia alapú interjúztatás elveit követve a “hogyan” kérdésekre fókuszálnak. Az ilyen típusú kérdésekre adott válaszok betekintést adnak a jelölt személyiségjegyeibe, gondolkodásmódjába, ezáltal lehetővé téve a minél összetettebb értékelést arra vonatkozóan, hogy a jelölt hogyan teljesítene az adott munkakörben és mennyire tudna beilleszkedni a cég szervezeti kultúrájába.

irodáink

keresse meg a legközelebbi irodánkat

iroda megtalálása

Frido Diepeveen

commercial director | head of executive search

Frido Diepeveen
commercial director | head of executive search
m +36 20 499 7774
frido.diepeveen@randstad.hu

  • széleskörű tapasztalat, több mint egy évtizede Magyarországon
  • kivételes üzleti kapcsolatrandszer felsővezetői szinten
  • hazai és nemzetközi megbízások
Something is wrong with this module

featured articles

összes cikk megtekintése

read more about this topic?

az összes megtekintése