felsővezetői kiválasztás.

executive search


A Randstad Hungary executive search szolgáltatást kínál Magyarországon és a Randstad Csoport kiterjedt hálózatának köszönhetően - határainkon túl is.
Jól szervezettség és a munkaerőpiac  feltárása iránti elhivatottság jellemez bennünket a toborzás során kreatív megoldásokat alkalmazunk, ahelyett, hogy kizárólag a kapcsolati hálónkra vagy adatbázisokra hagyatkoznánk. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy közvetlen megkeresés révén olyan, aktívan dolgozó szakembereket is felkutassunk, akiket véletlenszerűen vagy adatbázisokban nem találnánk meg.

Kiválasztási folyamatunk arra összpontosít, hogy a legjobb szakembereket találjuk meg, értékeljük és mutassuk be Önnek. Aktívan figyeljük a munkaerőpiacot, feltörekvő tehetségeket keresve és az adott profilnak megfelelő, potenciális jelöltek minél változatosabb adatbázisának összeállítására törekszünk.

folyamat

Az igényeinek megfelelő toborzási és kiválasztási stratégia leegyeztetését követő 2-4 héten belül mutatunk be potenciális jelölteket. Természetesen a hetek száma függ a keresési módszerektől és a keresett profiltól is. Ezt a folyamatot aktívan támogatjuk heti vagy kétheti rendszerességgel átküldött, átlátható dokumentációval („status report”), amelyben összefoglaljuk a jelöltek a pozícióval és a céggel kapcsolatos visszajelzését is.

A jelöltek bemutatása magában foglalja önéletrajzukat, a juttatásokkal kapcsolatos igényeik részletes leírását, valamint egy értékelést, alkalmasságukról az adott pozíció betöltésére. A jelöltek interjúztatása során tanácsadóink kerülik a narratív jellegű interjúkat, amely csak a jelölt által elért eredmények felsorolásáról szól. Ehelyett a kompetencia alapú interjúztatás elveit követve a “hogyan” kérdésekre fókuszálnak. Az ilyen típusú kérdésekre adott válaszok betekintést adnak a jelölt személyiségjegyeibe, gondolkodásmódjába, ezáltal lehetővé téve a minél összetettebb értékelést arra vonatkozóan, hogy a jelölt hogyan teljesítene az adott munkakörben és mennyire tudna beilleszkedni a cég szervezeti kultúrájába.

kapcsolat

Amennyiben érdeklődik executive search szolgáltatásunk iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Gergely Csillánál, vagy Szőke-Gál Diánánál, aki az executive search szolgáltatásért felel:

széleskörű tapasztalat, több mint egy évtizede Magyarországon
kivételes üzleti kapcsolatrandszer felsővezetői szinten
hazai és nemzetközi megbízások


Gergely Csilla
executive search manager
t +36 1 411 4035
m +36 30 981 0053
csilla.gergely@randstad.hu

Szőke-Gál Diána
executive search manager
m +36 30 287 6168
diana.gal@randstad.hu