flexibility@work

Trendek, amik hatással lesznek a jövő munkaerőpiacára.

letöltöm a 2021-es riportot

flexibility@work

sub title

Az idei Flexibility@Work jelentés a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO), a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD), a Nemzetközi Szakszervezeti Szövetség (ITUC) és a WorldSkills International meglátásait is tartalmazza, és feltárja a munka fejlődését az elmúlt évtizedekben, valamint a munkaerőpiacot formáló trendeket.

A legfontosabb trendek elemzése révén egyértelmű, hogy törekednünk kell a tisztességesebb és fenntarthatóbb munkahelyek megteremtésére. Összehangolt erőfeszítésekre van szükség annak érdekében, hogy a járvány hatásait enyhítve emberek millióit képezzük át, hogy versenyképesek maradjanak a munkaerőpiacon. Ezenkívül a befogadóbb munkahely és a technológia szélesebb körű alkalmazása kulcsfontosságú a jobb munkakörülmények elérésében.

embracing change.

Automatizálás, foglalkoztathatóság, tisztességes munka; néhány olyan kérdéskör, amely befolyásolja a jövő munkaerőpiacát. A legújabb felxibility@work riport összefoglalja a legújabb trendeket és azt, hogy ezek hogyan hatnak a munkavállalókra és a munkáltatókra.

letöltöm a 2021-es riportot.