emberek akikre számíthatsz, technológia melyben megbízhatsz.

Fontos számunkra, hogy munkatársaink karriert építsenek, ne csupán dolgozzanak. Alkalmazottaink fejlesztése első számú prioritás, a cégünk génjeiben van.

munkatársaink fejlesztése

A Randstadnál a lehetőségek széles palettáját biztosítjuk számodra, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból. Ennek segítségével fejlesztjük és megtartjuk a tehetségeket, miközben tovább építjük sikereinket és piaci pozíciónkat.
Marielle de Macker, a Randstad HR csoportjának igazgatója, a tehetségek cégen belüli fejlesztésének fontosságáról, valamint a Randstad azon törekvéséről beszél, miszerint a vezető pozíciók 80%-át belülről töltsük fel.

tehetséggondozó programok

A Randstad sok tehetséggondozó programot kínál globális és lokális szinten is. A programok közös víziót, magas minőségű tréningeket, globális információ cserét és az operatív vezetők közvetlen személyi bevonását nyújtja.

rugalmas munkavégzés

Vállalati kultúránk a bizalomra és eredményorientáltságra épül. Ismerd meg a Randstadnál kínált lehetőségeket!

megnézem a rugalmas lehetőségeket

Frits Goldschmeding Academy

A Frits Goldschmeding Akadémia házon belüli képzési lehetőséget kínál, olyan korszerű vezetői programokat, amelyek célja, hogy támogassák vezetőinket a fejlődésükben.

randstad közösség

A Randstad munkatársaként egy dinamikus és energikus nemzetközi közösség része lehetsz, közel 38000 lelkes és motivált kollégával együtt.

megnézem milyen az élet a randstadnál