mit csinál egy fejvadász?

Akár karrierlehetőségként tekintünk erre a szakmára, akár álláskeresőként egy pozíció megszerzése kapcsán merül fel a kifejezés, érdemes többet megtudnunk erről a kulcsfontosságú területről, hiszen egy nap hozzásegíthet minket álmaink állásához.

A Randstad a világ első számú HR-szolgáltatójaként szakképzett alkalmazottak, szakértők és vezetők elhelyezésével foglalkozik a gazdaság bármely szektorában. Iparágakra specializálódott tanácsadóink segítik a vállalatokat a tehetségek felkutatásában, illetve a munkavállalókat karrierjük tudatos építésében, a számukra ideális állás megszerzésében.

Tanácsadóink – más néven recruiterek vagy fejvadászok – feladata a nyitott pozíciókra legalkalmasabb munkavállalók – vagyis jelöltek – megtalálása, a vállalatok és a dolgozók eltérő igényeinek összehangolásával hozzák közelebb a keresletet a kínálathoz. Modern technológiai hátterű, az aktuális piaci trendekhez maximálisan igazodó keresési folyamat keretében lépnek kapcsolatba a potenciális jelöltekkel, majd tovább szűkítik a kört a vállalatok számára fontos kompetenciáknak és a munkavállalók szempontjainak megfelelően.

miért kulcsfontosságú a fejvadász szakma?

A recruitment szépsége a komplexitásában rejlik: mind az állást kínáló, mind az állásra jelentkező fél érdekeit szem előtt tartva, a pozíció betöltéséhez szükséges folyamat teljes körű menedzsmentjével, lényeglátó stratégaként és empatikus közvetítőként válhat egy tanácsadó igazán eredményessé.

Ebben a szakmában különleges lehetőség nyílik hatni mások életére és karrierútjára: segíteni valakinek megtalálni az új állását olyan küldetés, amelyért érdemes nap mint nap kihozni magunkból a maximumot!

karrier a Randstadnál.

A legjobb szakemberekkel szeretnénk együtt dolgozni, éppen ezért fontos számunkra, hogy teret adjunk a személyes fejlődésnek. Miért érdemes nálunk dolgozni?

  • 2019-ben a Randstad bekerült a Szerethető Munkahelyek versenyén a TOP 25 nagyvállalat közé és 3. helyezést ért el a “Dolgoznék itt” különdíj kategóriában is.

  • A világ első számú HR-szolgáltatójánál és Magyarország piacvezető munkaerő-közvetítőjénél egy közel 40 országban jelenlévő multinacionális vállalat összes tudása áll rendelkezésre egy közepes méretű helyi szervezetben, ahol a kollégák elismerik és támogatják egymást.

  • A vonzó juttatások, hosszú távú, biztos munkahely, a munka-magánélet egyensúly számunkra azt jelenti, hogy törődünk egymással.

Tudjon meg többet a Randstadról, és tekintse meg nyitott pozícióinkat!

érdekel