ezért vágjunk bele az e-learningbe!

Egyre többen választják az egyéni fejlődéshez az e-learninget, mert alkalmazkodik az egyéni életritmushoz, és hatalmas szabadságot ad, hiszen a segítségével bármikor, bárhol tudunk tanulni. Egy ilyen kurzuson friss, könnyen ellenőrizhető és profitábilis tudásbázisra tehetünk szert. Az e-learninghez csak szélessávú internetkapcsolatra és egy működő számítógépre van szükségünk!

személyre szabott az oktatás

Minden képzés e-learning, amelyben a tananyag bemutatása és előadása online módon, távoktatásban történik.

A digitális tanulás során nem egy előadóban ülünk, ahol frontális oktatás folyik, és vadul jegyzetelve követjük az elmondott információkat, ahogyan azt az iskolában megszokhattuk. A távoktatás jóval nagyobb szabadságot ad, mivel mi döntünk arról, milyen tempóban és módszerrel tanulunk. Az e-learning olyan mértékben támogatja egyéni képzési szükségleteinket, hogy ezáltal akár jelentősen lerövidülhet a tanulás folyamata, és minden korábbinál könnyebben kerülhetünk közelebb az áhított tudásanyaghoz.

Az sem jelent majd akadályt a fejlődésünkben, hogy nem áll mellettünk minden pillanatban a tanárunk, mert az online kurzuson is bármikor feltehetünk pár kérdést a konzulensünknek, ha valamelyik téma túlmutat a meglévő tudásunkon. És ha igényünk van rá, kérjünk az iskolától egy profi webszemináriumot, ahol a tanár részletesebben kifejtheti a résztvevőknek a komolyabb érdeklődésre számot tartó témát, és élőben tehetünk fel kérdéseket.

időt és energiát nyerünk vele

Ha egy konkrét iskolát választunk ismereteink bővítésére, akkor bizony az időnkkel játszunk!

Mert rengeteg idő (és pénz) mehet el arra, hogy eljussunk az oktatás helyszínére. Ezért akár órákat és komoly összegeket is spórolhatunk egy távoktatási lehetőséggel (főleg, ha még meg is kellene szállnunk valahol, mert az oktatás több napot vesz igénybe).

A digitális oktatás attól a plusz költségtől is megkímél minket, hogy az oktatás helyszínén legyünk kénytelenek megoldani az étkezésünket. Csak átsétálunk az íróasztalunk mellől a konyhába, és bármikor elfogyaszthatjuk a reggelinket, ebédünket vagy vacsorát – attól függően, milyen napszakban tudunk a legkönnyebben tanulni.

bárhol tanulhatunk, és tudásunk ellenőrizhető

A távolság az e-learninggel már egyáltalán nem jelent akadályt! Egy laptop birtokában bárhonnan, akár külföldről is hozzáférhetünk az iskola tananyagához, amennyiben rendelkezünk szélessávú internet-eléréssel. A globális hozzáférés óriási szabadságot ad, mert ott és akkor tanulunk, amikor épp kedvünk és legfőképpen energiánk engedi.

Számos e-learning rendszer kész teszteket bocsát a rendelkezésünkre, amiket kitöltve villámgyors visszajelzéseket kapunk arról, mennyit fejlődött a tudásunk a kurzus kezdete óta.

A digitális tudásrendszerek alaposan átgondolt szakmai kvízkérdésekkel vizsgálják, hogy mennyire sikerült elmélyülnünk az adott szakterületben. A kidolgozott kérdések rendszerint roppant egyszerűek és rövidek. Nincsenek tele idegen szakkifejezésekkel, amelyek elbizonytalanítanák az érdeklődőket, és olyan lényegre törőek, hogy utána sokkal magabiztosabban vágunk majd neki a hasonló kihívásoknak, ahol azonnal próbára tehetjük megszerzett tudásunkat.

szeretne még többet tudni a munka világáról? Olvasson érdekes cikkeket a Randstad karrierportálon!

megnézem