A Randstad piacismeretével, világos és őszinte kommunikációjával, valamint átlátható folyamataival segíti a munkaerő-kereslet és -kínálat megfelelő párosítását. Célunk egy olyan hosszú távú partneri kapcsolat kialakítása, amely kölcsönös bizalmon, egymás igényeinek megismerésén és a szolgáltatás kiváló minőségén alapszik. 

célunk

 

A Randstad célja, hogy testreszabott szolgáltatást kínáljon az álláskeresőknek és a munkaadóknak egyaránt. Tanácsadóink a munkaerőpiacon elérhető legjobb, ugyanakkor hosszú távon is sikeres munkáltató – munkavállaló párosításra törekednek, melynek érdekében kiemelt figyelmet szentelünk egyrészt jelöltjeink elvárásainak és kompetenciáinak, másrészt a megbízó vállalat munkaerő-igényének minél komplexebb megismerésére. Hatékonyságunk és az általunk nyújtott magas minőségű szolgáltatás alapját a Randstad több mint 50 évre visszatekintő nemzetközi tapasztalata és sztenderdizált folyamatai képezik. Tanácsadóink egy személyben felelősek a teljes folyamatért – egyszerre tartják a kapcsolatot a megbízó vállalattal és a jelöltekkel. Ez a Randstad-módszer lényege.

 

good to know you

 

Annak érdekében, hogy ügyfelünk a leghatékonyabb emberi erőforrás gazdálkodással érje el a kívánt termelékenységi szintet, a megbízó vállalattal szorosan együttműködve, mindenre kiterjedő HR-megoldásokat dolgozunk ki. A ’Good to know you’, azaz ’Örülünk, hogy megismerhetjük’, több mint szlogen. Ez az alapja annak, hogy átlássuk a helyi munkaerő-piac jellegzetességeit, mechanizmusait, valamint, hogy naprakész tudással rendelkezzünk a különböző szegmensek munkaerő-igényeiről és lehetőségeiről mind a munkáltatói, mind az álláskeresői oldalt tekintve.