a nők az Audira, a férfiak a Mercedesre voksolnak

A világ legnagyobb független munkáltatói márka felmérése alapján az Audi Hungaria több szempont szerint is az élen végzett: a hosszú távú biztonság és a képzési lehetőségek tekintetében ítélték a legjobbnak a munkavállalók. A dolgozók ugyanakkor úgy gondolják, hogy a kecskeméti Mercedes autógyár biztosítja a legjobb karrierlehetőségeket, erős menedzsmenttel és stabil pénzügyi háttérrel bír. „A férfiaknak kiemelkedően fontos a karrierépítés, valamint a biztos pénzügyi háttér, ennek köszönhetően körükben a Mercedes a legvonzóbb munkáltató, míg a nők esetében az Audi Hungaria végzett az élen” – jegyezte meg Baja Sándor.

a magyar munkavállalók

A magyar munkavállalók közel fele szívesen dolgozna ezen a területen, megelőzve az autó-, illetve a gyógyszer- és vegyipart. „A munkavállalók megítélése szerint a szolgáltató szektorban lehet a legjobb fizetést elérni, emellett a kellemes környezet és érdekes munka tekintetében is ennek a területnek a legjobb a megítélése hazánkban” – emelte ki Baja Sándor. A férfiak és a nők körében egyaránt a szolgáltató szektor végzett az élen, a második helyre rangsorolt autóipar egyedül a fiatalabb, 18-24 éves korosztály körében bizonyult népszerűbbnek.

a legvonzóbb munkáltatók Magyarországon 2016-ban:

REBR_HumanWinner_illustration_UseBackgroundRed_RGB.png

a legvonzóbb munkáltatók Magyarországon 2016-ban:

A Randstad Award nyertese, Magyarország legvonzóbb munkaadója: Audi HungariaLegerősebb menedzsmenttel rendelkező, valamint a férfiak körében legvonzóbb vállalat: Mercedes-BenzA legvonzóbb tisztán magyar tulajdonú vállalat: Szerencsejáték Zrt.

különdíjak:

REBR_HumanWinner_illustration_UseBackgroundNavy_RGB.png

különdíjak:

Legvonzóbb munkaadó - Pénzintézet: OTP BankLegvonzóbb munkaadó – Gyógyszer- és vegyipar: Richter GedeonLegvonzóbb munkaadó – Kiskereskedelem: DMLegvonzóbb munkaadó – Ipar és Termelés: LegoLegvonzóbb munkaadó – Energetika és közműszolgáltatás: MOLLegvonzóbb munkaadó – FMCG: NestléLegismertebb munkaadó – TESCO