mobilfejlesztő | budapest

megjelenés dátuma
kapcsolat
randstad hungary
állás típusa
határozatlan idejű
jelentkezem

az állás részletei

megjelenés dátuma
elhelyezkedés
budapest
álláskategória
IT / Telekom
állás típusa
határozatlan idejű
referenciaszám
30406 / 31899
kapcsolat
randstad hungary
Kattintson a jelentkezem gombra és válasszon a maximum 2 percet igénylő jelentkezési lehetőségek közül.
Bizonyos pozícióink esetében videóinterjút folytatunk. Ha szeretne többet megtudni, hogyan készülhet fel hatékonyan, itt megosztjuk Önnel a sikeres online bemutatkozás fortélyait.

Cégleírás / Organisation/Department

Ki a Megbízónk?

Sikerük jelentős része a Kutatás és Fejlesztés terület munkájához köthető. Náluk születik a jövő, az újdonságokat, a majdani termékeit ők hozzák létre! Jelenleg termékeik nemzetközi piacra való felkészítésén dolgoznak. Meggyőződésük, hogy a magyar/hazai piacon bevált megoldásaik megfelelő alapot képeznek egy nemzetközileg is sikeres szerepléshez.

Hozzájuk keresünk most proaktív kollégát az alábbi pozíció betöltésére:

MOBILFEJLESZTŐ

Te is csatlakozhatsz hozzájuk, Te is részese lehetsz sikereiknek! Megoldásaik az innovatív tudást és a korszerű technológiát ötvözik. Az elmúlt évben teljesen új technológiai alapokra helyezték a front- és back end oldalt, annak érdekében, hogy tudásukat, kreativitásukat a folyamatosan változó, kihívásokkal teli üzleti igények megoldására fordíthassák.

Pozíció leírása / Job description

Mi lenne a Te feladatod?

  • Üzleti és fejlesztői oktatással indítanak, amely megalapozza  karriered.
  • Ezt követően 2-4 fős csapatokban dolgozva feladatod lenne az üzleti elvárások megértése, befogadása, megoldások kidolgozása, a kidolgozott megoldás elfogadtatása az üzleti elemzővel és az architekttel.
  • Ha mindez megvan, kezdődhet a megvalósítás! Díjazzák, ha az általad megírt kód helyes működésének ellenőrzését automata tesztekkel is támogatod.

Elvárások / Requirements

Mivel dolgoznak?

  • A kliens oldalt képező mobil alkalmazások fejlesztése natív kódban történik.
  • Az iOS esetén XCode és Swift, Android esetén Android Studio és Kotlin az általuk választott fejlesztői eszköz.
  • Néhány keretrendszer, segédkönyvtár, amellyel náluk találkozni fogsz:  Alamofire, Crashlytics, Firebase/Core  és Messaging, stb.

Az ideális jelölt, akinek a fentebb említett technológiákban van legalább 3 év tapasztalata és nyitott ötleteket, javaslatokat adni új funkciók kialakításához.

Amit kínálunk / Offer

Mit kínál Partnerünk?

  • Élményt, szakmai fejlődési lehetőséget, kiszámítható jövőt, piacképes juttatást.
  • Kreatív tevékenységre alkalmas munkakörülményeket („A” kategóriás irodaház, nagy személyes tér, zöld erkélyek)!
  • Irodaházuk könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval.

Miért szeretnek ők ott dolgozni? Mert rugalmas munkaidőben, kihívásokkal teli feladatokat oldhatnak meg jókedvű, kommunikálni szerető társakkal. Ha elfáradnak, egy jó kávé mellett csocsóznak a pihenő szobában, esetleg beugranak egy céges masszázsra. Az évente megrendezett családi nap piros betűs esemény gyerekeik éves programjában, és időnként egy balatoni vitorlázás is belefér a csapatépítő elvonulásba.

Kapcsolattartó / Information

Amennyiben a pozíció felkeltette érdeklődésedet, önéletrajzoddal a rendszerünkön keresztül tudsz jelentkezni, vagy az alábbi elérhetőségen közvetlenül:

Zengő Dóra

dora.zengo@randstad.hu