segítünk, hogy te kerülj a lehetőségek középpontjába.

Az iparág legvonzóbb márkájaként mágnesként vonzzuk a legjobb embereket. Minden partnerünk biztos lehet benne, hogy az iparág legjobbjával dolgozik.

ismerj meg minket

A vállalkozói szellem nagyon is él a Randstad kultúrájában; nyitott, barátságos, professzionális és motiváló a környezet. A vállalat sokszínűsége és a dinamikusan változó piac számos különböző lehetőséget biztosít munkatársaink számára, akik így hosszú időn át megtalálhatják számításaikat nálunk. 

A Randstad vonzó az olyan agilis és megújulásra képes emberek számára, akik képesek alkalmazkodni és reagálni a változó körülményekre. Így mindig a legjobb és leginnovatívabb szolgáltatásokat kínáljuk ügyfeleinknek. 

a randstad vezetői kultúrája

Vezetőink kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a munka változó világában:csapataikat kimagasló teljesítményre ösztönzik, felülmúlva ügyfeleink elvárásait.

Olyan vezetőket keresünk, akik tökéletesen egyesítik a magabiztos iparági tudást és az emberek iránti odafigyelést. Vezetőink híresek arról, hogy képesek kihívásokkal teli lehetőségeket teremteni, előjelezni a változásokat, és hatékonyan menedzselni az üzletet.

sokszínűség és befogadás

A Randstadnál nem diszkriminálunk kor, bőrszín, nem, családi állapot, nemzetiség, vallás vagy szexuális irányultság alapján. A különbözőségre értékként tekintünk, ezáltal olyan erős szervezeti kultúrát építünk, amelyhez minden alkalmazott a legjobb tudása szerinti teljesítménnyel járulhat hozzá, és ahol mindenkinek egyenlő esélyt biztosítunk az előrelépésre.

összetartás

5 évente megünnepeljük a Randstad évfordulóját, ezen alkalomból a világ minden tájáról összekötjük munkatársainkat. Bár ilyenkor mindenki önfeledten szórakozik, az ünneplés túlmutat egy szimpla bulin. Munkavállalóinknak lehetőségük van arra, hogy kapcsolatba lépjenek, tapasztalatot cseréljenek és inspirálják egymást, mindezt kötetlen, nagyon vidám környezetben. 
2015-ben a Randstad 55. születésnapja a "Route 55" nevet kapta. Az esemény az online és offline csatornákon is kiemelkedő téma volt, a dolgozók egyszerre buliztak a világ 26 pontján!