ilyen az élet nálunk.

A csapatunkhoz való csatlakozás azt jelenti, hogy jó emberekkel fogsz dolgozni. Fontos számunkra, hogy fenntartsuk nyitott, vállalkozó szellemű kollégáink motivációját, hogy megőrizzük színes vállalati kultúránkat.

teremts értéket a munkáddal.

A Randstad dolgozójaként különleges lehetőséged nyílik hatni mások életére és karrierútjára.

Arra, hogy ez a jó út, látni fogod a bizonyítékot a kapott reakciókban. Egy elhelyezett jelölt izgatott hangjában az első nap után, egy ügyfél elégedett kézfogásában egy megbeszélést követően. Ezekért a pillanatokért érdemes dolgozni, ilyenkor érezhetjük, hogy tevékenységünk hogyan hat környezetünkre.

munkahelyi kultúránk

Természetesen keményen dolgozunk, de ez a kemény munka megtérül és a sikereinket közösen ünnepeljük meg. Ez a kultúra fog körülvenni téged, legyen szó világszerte bármely Randstad irodánkról.  

a legjobbra törekszünk.

Csapatként mi biztosítani fogunk minden olyan tréning és fejlesztési lehetőséget, amelynek segítségével el fogod érni, sőt akár túl is teljesíted az elvárásokat. Így használhatod ki hosszú távon a benned rejlő valódi potenciált. Ahogy fejlődsz, segíteni fogunk neked a karriered következő lépcsőfokához  való eljutáshoz a Randstadnál.

személyes kapcsolatok.

Bármilyen pozícióban légy a Randstadnál, nálunk egy jó állás személyes jelenlétet, emberi kapcsolatokat is jelent. Mi olyan technológiákat és eszközöket biztosítunk a mindennapi munkádhoz, amelyek megkönnyítik a személyes érintkezést.

Munkaerő-közvetítés, toborzás-kiválasztás, üzletfejlesztés, HR, IT, marketing, jog vagy pénzügy - bármely legyen is az erősséged, biztos hogy megtalálod a tökéletes állásodat a Randstadnál. 

 

Vezető technológiával a kezedben és kiváló szakemberekkel a hátad mögött lehetőséged nyílik fejlődni és másokat előrelendíteni. Ez a Human Forward.