jelentős mértékben otthonról dolgozunk, de minden szolgáltatásunk üzemel

A Randstadnál mindig elkötelezett figyelmet fordítottunk a munkahelyi biztonsággal és egészségvédelemmel kapcsolatos intézkedésekre.

Elkötelezettségünk fokozottan érvényes a koronavírus miatt kialakult helyzetben is, amely a szokásos üzletmenet szempontjából változásokat tett szükségessé.

óvintézkedéseink

számíthat ránk.

Budapesti és vidéki irodáink a hatályos egészségügyi intézkedéseket szem előtt tartva, nyitvatarási időben várják ügyfeleinket. 

 

óvintézkedéseink személyes találkozók esetén

A jelen helyzetet megfelelő óvintézkedésekkel kezeljük, ezért ügyfeleink és kollégáink biztonsága érdekében a következő szabályokat vezettük be az irodáinkban:

  • Az interjúkat és ügyfél megbeszéléseket továbbra is elsősorban online tartjuk meg. Amennyiben ez nem lehetséges, a megfelelő szabályok betartása mellett személyes találkozókat is szervezünk.
  • A személyes találkozókra érkező ügyfeleink kísérőit kérjük, hogy az irodán kívül várakozzanak.
  • A látogatóknak egyszer használatos orvosi maszkot biztosítunk, de saját maszk használatát javasoljuk. Távozáskor az egyszer használatos maszkot a kijáratnál az ajtón kívül lévő zárt fedelű, pedálos szemetesbe kell dobni. 
  • Irodánkba való belépéskor egy szigorú kézfertőtlenítési zónahatáron csak fertőtlenítés után lehet áthaladni. 
  • Az iroda teljes területén kötelező a 1,5 méter távolság tartása. 
  • Kérjük, hogy a recepción egyszerre csak ketten várakozzanak, betartva a távolságtartási szabályokat. Az újonnan érkező vendégek szíveskedjenek a lépcsőházban várakozni amíg az egyik személyt bekíséri kollégánk.

Tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy a vírus terjedését mérsékeljük és mindenkit megóvjuk az esetleges fertőzéstől.

Köszönjük az együttműködését!

irodáink nyitvatartása

Irodáink aktuális nyitva tartásáról kérjük, hogy folyamatosan tájékozódjon weboldalunkon és közösségi média profiljainkon.

További kérdések esetén forduljon bizalommal Randstad kapcsolattartójához!

irodáink