milyen irodavezetőként dolgozni?

Irodavezetőként megszervezhet minden adminisztratív feladatot, és biztosíthatja az iroda zavartalan működését. Ehhez azonban fejlesztenie kell a vezetői készségeit is, hogy következetesen felügyelhessen másokat. 

mit csinál egy irodavezető?

A vállalat mérete és típusa határozza meg egy irodavezető feladatait. Egy kisvállalkozásban a legtöbb munkát saját maga fogja elvégezni, míg egy nagyvállalatnál gyakran egy néhány fős csapatot vezetve felügyeli a munkát. Sok esetben a struktúrában alatta helyezkedik el a recepciós, az adminisztratív asszisztensek, vagy akár a flotta koordinátor is. Ilyenkor az irodavezető feladata az is, hogy motiválja és ösztönözze őket a hatékonyság és a munka minőségének javítására.

Az irodavezető felelős továbbá a határidők betartatásáért, az irodába érkező ügyfelek kiszolgálásáért, emellett ő foglalkozik az alkalmazottak irodát érintő kérdéseivel és problémáival is.

tekintse meg a legújabb asszisztensi állásajánlatainkat.

megnézem
1

irodavezető átlagos fizetése

Bérkalkulátorunk segítségével megismerheti a fizetési sávokat, hogy mennyit keres egy kezdő, vagy tapasztalt irodavezető.

szeretné tudni, mennyit keres egy irodavezető? nézze meg bérkalkulátorunkban!

bérkalkulátor

hogyan kereshet többet irodavezetőként?

Az első tényező, amely meghatározza, hogy milyen fizetésre számíthat, az a vállalkozás típusa és mérete. Nagyobb vállalkozásnál, ahol esetleg csapatot is vezet és összetettebb feladatok várják, magasabb fizetésre számíthat. Ha több tapasztalattal rendelkezik az irodavezetés területén, a fizetése szintén magasabb lesz, mint egy pályakezdő jelölté. Ha további készségekkel rendelkezik, a munkáltatók értékelni fogják azokat, és ennek megfelelően alakítják ki a kompenzációs csomagot is. 

2

irodavezető munkakör típusai

Szinte minden szervezetnek, amely rendelkezik telephellyel, mérettől és típustól függetlenül, szüksége van irodavezetőre. Egy irodavezető feladatai hasonlóak, függetlenül attól, hogy milyen szervezetnél dolgozik. Lehetőség van virtuális irodavezetőként dolgozni, ebben az esetben távolról irányítva különböző vállalatok irodai tevékenységeit.

mosolygó nő
mosolygó nő
3

irodavezetőként dolgozni

Minden vállalat vagy üzlet egyedi módon működik, ezért az irodavezető szerepe is kissé eltérhet egy-egy cégnél. Ha egy kis vállalkozásnál dolgozik, valószínűleg különböző területekkel is foglalkozik, mint például, humánerőforrás, pénzügyi adminisztráció és még sok más. Ismerje meg egy irodavezető általános feladatait, munkarendjét és karrierlehetőségeit. 

4

szükséges tanulmányok és készségek

tanulmányok

Ahhoz, hogy irodavezetőként dolgozhasson, szükséges szakmai ismeretek elsajátítása is. Az alábbi képzések egyikét célszerű választani az induláshoz: 

mosolygó nő
mosolygó nő

készségek

Az alábbi készségek szükségesek egy irodavezető számára a munkavégzéshez: 

5

gyakran ismételt kérdések

Összegyűjtöttük a leggyakrabban ismétlődő kérdéseket az irodavezető munkakörrel kapcsolatban: 

Köszönjük, hogy feliratkozott. Hamarosan küldjük a preferenciáinak megfelelő álláslehetőségeket.