hr consultant | budapest

megjelenés dátuma
kapcsolat
randstad hungary
állás típusa
határozatlan idejű
jelentkezem

az állás részletei

megjelenés dátuma
elhelyezkedés
budapest
álláskategória
HR / munkaügy
állás típusa
határozatlan idejű
referenciaszám
17705 / 17461
kapcsolat
randstad hungary
Nem kötelező önéletrajzot feltöltenie ahhoz, hogy megpályázza ezt a pozíciót, sőt egyszerű megoldásként akár a Linkedin profiljával is jelentkezhet. Kattintson a jelentkezem gombra és válasszon a maximum 2 percet igénylő jelentkezési lehetőségek közül.


Cégleírás / Organisation/Department

Sziasztok! Réka vagyok.

Sosem gondoltam, hogy toborzással fogok foglalkozni. Nem végeztem HR szakot, nem is tudtam, hogy van ilyen szakma.

Egyik csoporttársam dolgozott a Randstadnál, ő mesélt nekem erről a lehetőségről. És tényleg az van, amit vártam. Pörgök egész nap, visz a lendület, hogy elérjem a kitűzött célt.

Reggel 9-re érkezem, mert így tudok reggel futni előtte, de van aki már korábban bejön, mert délután szalad a gyerekekért az oviba. Gyorsan bent vagyok, a Millenárist könnyen meg lehet közelíteni.
Kávé, tea, napindítás a konyhában általában a szűk csapattal, kb. nyolcan vagyunk most a branch-ünkben. 9.30-kor daily stand-up, egy gyors kör, ki mit csinált tegnap, mire fókuszál ma. Egy nagy open office-ban ülünk együtt, még a vezetőm vezetőjének a vezetője is, úgyhogy bár sokan vagyunk, mindenki közvetlen, bármikor lehet kérdezni.

Az a jó, hogy amellett, hogy segítséget bármikor kapok, én vagyok felelős azért, hogy az ügyfeleimnek megtaláljam azt az új munkatársat, aki a legjobb lesz a betöltésre váró munkakörben. Ha sikerül, rengeteg pozitív visszajelzést kapok ügyféltől és jelölttől egyaránt.

A nap során jelöltekkel veszem fel a kapcsolatot, interjúzom, ügyféllel egyeztetek. Párhuzamosan több mint 10 pozícióra dolgozom, így a változatosság adott. Nagyon szeretem a jelölteket! Amellett, hogy segíthetek nekik egy következő lépcsőre lépni a karrierjükben, én is sokat tanulok tőlük a szakmájukról, így egyre inkább szakértője vagyok annak a szektornak, amire dolgozom.

Van-e olyan amikor nehéz ez a munka? Hát persze! A legjobb munkatársakért sokan versenyeznek a munkaerőpiacon, nekem kell felkutatnom a potenciális jelölteket és összehozni egy olyan megállapodást, amivel mindkét fél örömmel vág bele a közös munkába. Amikor valami nem úgy jön össze mint szeretném (bár melyik munkahelyen nincs ilyen), arra gondolok, hogy milyen jó volt tavaly Tokioba utazni a legjobban teljesítő kollégákkal a Randstad szervezésében, és milyen jó lenne idén ugyanígy eljutni Amsterdamba is. Vagy az is előttem lebeg, hogy aki itt jól teljesít, gyorsan vezetői munkakörbe kerülhet. Csapatot vezetni én is nagyon szeretnék majd!

Ha el tudod magad képzelni egy teljesítményorientált, az emberi kapcsolatokra építő csapatban, olvass tovább!

Pozíció leírása / Job description

A HR Consultant pozícióban:

- Felelős leszel a rád bízott teljes kiválasztási projectért; a recruitment folyamat a pozíció megértésétől, jelöltek felkutatásán, interjúzásán keresztül a pozíció betöltéséig a te kezedben lesz.
- Kreatív ötleteidet megvalósíthatod egy-egy figyelemfelkeltő álláshirdetés elkészítésében, sourcing stratégiák kialakításában, álláskeresési tanácsadás és ügyféligények megválaszolása során.
- Komplex üzleti helyzeteket, toborzás-kiválasztási problémákat kell megértened, és azokra megoldást találnod a Randstad eszköztárának segítségével. 
- Karriereket fogsz tudni beindítani, jobbá tenni - tanácsaiddal, piaci rálátásoddal az álláskeresőket el fogod tudni vezetni álmaik pozíciójához.
- Szakterületre specializálódva kapcsolatba fogsz kerülni számos céggel, ügyféllel, akiktől rengeteget fogsz tanulni piaci trendekről, gazdasági folyamatokról, aktuális HR és recruitment kérdésekről.
- Lehetőséged lesz On-Site toborzási projektekben partnereink kiválasztási folyamatainak támogatására

Elvárások / Requirements

Fontos, hogy rendelkezz:
- Kiváló, aktív angol nyelvismerettel!
- Felsőfokú végzettséggel
- 0-5 év szakmai tapasztalattal

Te vagy számunkra az ideális ember, ha az alábbiak jellemeznek:
- Bírod a pörgést, illetve képes vagy több fronton is helyt állni egy időben
- Leküzdhetetlen vágyat érzel új emberek megismerésére
- Nem csak szeretsz, de tudsz is beszélni, miközben az aktív hallgatás képességével is fel vagy vértezve
- Tudsz és szeretsz csapatban dolgozni és gondolkodni
- Érdekelnek új területek, cégek, rendezvények és emberek
- Kitartó, kreatív és terhelhető vagy

Amit kínálunk / Offer

Mit nyújt Neked a Randstad és a lehetőség:

- A toborzás-kiválasztás egyik piacvezető cége vagyunk mind hazai, mind világszinten, aminek menő dolog a részese lenni
- Komplex tréning folyamaton keresztül megtanítjuk a szakma csínját-bínját
- Multinacionális, biztos hátteret, miközben nem egy csavar vagy a gépezetben 
- Megtanulsz kiválóan interjúzni és tanácsadóként segíteni a jelölteket
- Teljes rálátásod lesz arra, hogyan épül fel a recruitment business folyamata - a szolgáltatás értékesítése, árazása, szerződésmenedzsment és a pozíció sikeres betöltése
- A különböző pozíciókon keresztül folyamatosan új vállalatokat ismersz meg, kinyílik a látóköröd
- Széles network-öd lesz a saját szakterületeden - azt veszed majd észre, hogy mindenhol vannak ismerőseid
- Rugalmas munkakör heti home-office-szal egy gyönyörű irodában, inspiráló kollégákkal és olyan ügyfelekkel, akikkel büszkeség együtt dolgozni
- Vonzó juttatási csomag (cafeteria, bónusz, extra szabadnapok)

Kapcsolattartó / Information

Sziebert Hajnalka