employer branding center.

Napjaink munkaerőpiacán a munkáltatói márkaépítés az egyik legfontosabb eszköz a megfelelő tehetségek bevonzására és megtartására is.

mi a munkáltatói márkaépítés?

A munkáltatói márka az Ön vállatának munkavállalói megítélését, ismertségét és vonzóságát jelenti a jelenlegi alkalmazottak, aktív és passzív jelöltek és a döntéshozók számára. 

miért fontos?

A pozitív megítélésű vállalatok kétszer annyi jelentkezőt vonzanak be, mint a negatív megítélésűek. A jelöltek 50%-a nem jelentkezne egy rossz hírnevű vállalathoz akkor sem, ha kiemelkedő juttatásokat kínálnának.

hogyan építsen erős munkáltatói márkát?

Ahhoz, hogy munkáltatóként kiemelkedjen a versenykörnyezetéből, először betekintést kell nyernie a jelöltek preferenciáiról és a munkakeresés során szem előtt tartott kritériumaikról. 

A munkáltatói márkaépítés szakértőiként a világ legnagyobb független employer brand kutatását folytatjuk le évről-évre, amelyből megtudhatja, mi vonzza munkavállalókat. 

Kutatásunk a világgazdaság több, mint 75%-át lefedi, jelenleg 33 ország munkaerőpiacát vizsgálja.

tudjon meg többet

kik a legvonzóbb munkaadók?

Kutatásunk alapján felismerjük a legjobb munkáltatói márkával rendelkező vállalatokat és bemutatjuk, valamint megjutalmazzuk őket évente megrendezésre kerülő Randstad Award Gálánk keretein belül. 

megnézem a 2022-es nyerteseket

riportok a résztvevő országokról.

Ismerje meg a kutatásban résztvevő 31 ország riportjait is.

country report-ok

kérdése van?

vegye fel velünk a kapcsolatot!

email: marketing@randstad.hu