hogyan navigáljunk a tehetségek komplex világában?

Megérkezett a Randstad Sourceright 2018-as Talent Trends Riportja, melynek segítségével fejlesztheti szakértelmét, így azokra a problémákra fókuszálhat, amelyek világszerte fejtörést okoznak még a legkiválóbb tehetségmenedzsmenttel foglalkozó HR szakembereknek is. Idei riportunk segít Önnek és ügyfeleinek, hogy a mai komplex piacon sikeresen elsajátítsák a tehetségmenedzsment sajátosságait.

"A komplexitás a legtöbb ember életének szerves része a digitális posztmodern korban - mondja Rebecca Henderson, a Randstad Sourceright vezérigazgatója. - Úgy tűnik, hogy soha nem érünk a végére a teendőink listájának sem a munkahelyünkön, sem pedig otthon. A közösségi média segítségünkre van a kapcsolatfelvételben és kapcsolattartásban, ugyanakkor folyamatos használata több időt is igényel. Emellett, ahogyan a technológia folyamatosan fejlődik, szinte minden nap meg kell tanulnunk valami újat. Mindezek a tényezők hozzájárulnak ahhoz, hogy a világ egyre bonyolultabb lesz, ami egyre nagyobb kihívást is jelent. Tehetséggondozóként ugyanez a jelenség tapasztalható a munka világában. Talent Trends riportunk egy olyan felbecsülhetetlen értékű eszközt ad a mi és ügyfeleink kezébe, amely segít eligazodni a tehetségek egyre komplexebb világában."

Megkértünk 800 HR és beszerzési területen dolgozó felsővezetőt világszerte 17 országban, hogy gyűjtsék össze, szerintük mi az a 10 kulcsfontosságú trend, ami idén meg fogja határozni a piacot. Íme néhány adat a riportból:

  • A HR-technológia egyre fontosabbá válik a munkaerő produktivitása szempontjából, ez a leggyakrabban említett befolyásoló tényező (65%) a tucatnyi egyéb piaci hatás között.
  • A szakemberek többsége optimistán gondolkodik az üzleti környezetről, a megkérdezettek 70%-a növekedésre számít a következő 12 hónap során, míg 2017-ben még csak 64%-uk számolt be pozitív előrejelzésekről.

További eredményekért töltse le a teljes riportunkat! 

< vissza az előző oldalra

hozzászólások

Még nincs hozzászólás.

Szóljon hozzá!

  1.  
elküldöm