visszaélési kísérlet jelentése

a Randstad Group márkáihoz kapcsolódóan

 

Kérjük legyen tudatában annak, hogy egyre gyakrabban fordul elő, hogy olyan személyek, akik semmilyen módon nem kapcsolódnak a Randstad Csoporthoz, úgy lépnek fel, mintha a Randstad márka képviselői lennének.

A beleegyezésünk nélkül:

  •  a Randstad tanácsadójaként tüntetik fel magukat és emberekkel lépnek kapcsolatba (például e-mailben, levélben, telefonon vagy a közösségi médián keresztül) egy “megfelelő pozícióval” kapcsolatban (a cégünk egy valós, vagy nem létező pozíciójával), vagy
  • úgy próbálják meg becsapni az embereket, hogy kapcsolatba lépjenek velük, hogy hamis álláshirdetéseket helyeznek el  (álláshirdető) weboldalakon, Randstad márkanév alatt..

Az érintettek ilyenkor felkérik "potenciális áldozataikat" arra, hogy adják meg személyes adataikat és  fizessenek a nyújtott szolgáltatásért cserébe. Fontos megjegyezni, hogy a Randstad egyik márkája sem igényel semmilyen fizetést, sem hitelkártya, sem bankkártya másolatot nem kérünk a jelöltjeinktől az álláskeresési/toborzási folyamat során.

Amennyiben tudomására jutott a Randstad márkáihoz kötődően egy esetleges visszaélés, kérjük a lehető leghamarabb jelezze az "kapcsolat" menüpontunk alatt.