engedje, hogy a következő állás megtalálja Önt.

Tanácsadóink mind különböző területek specialistái, és az adott terület szakembereinek keresésével és elhelyezésével foglalkoznak. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a mérnöki területre szakosodott tanácsadó mérnököket, az IT terület specialistája pedig IT szakembereket toboroz. Ez a szakértelem segít nekünk abban, hogy a legmegfelelőbb jelöltet találjuk meg az keresett pozíciókra. Cégünk az alábbi kiemelt szakterületekkel foglalkozik

fizikai munka

Csapatunk a legkiválóbb jelöltek felkutatására specializálódott műszaki és ellátási lánchoz kapcsolódó pozíciókban.

megnézem

pénzügy | számvitel

A Randstad a legjobb pénzügyi és számviteli szakembereket keresi állandó és átmeneti pozíciókba egyaránt. 

megnézem

informatika

Állandó és ideiglenes pozíciókra, valamint szerződéses megbízásokra egyaránt keresünk IT-specialistákat, különféle tapasztalatokkal.

megnézem

mérnök | logisztika

Csapatunk a legkiválóbb jelöltek felkutatására specializálódott műszaki és ellátási lánchoz kapcsolódó pozíciókban. 

megnézem

jog

Mára az egyik legerősebb jogi toborzásokkal foglalkozó HR szolgáltatóvá váltunk, köszönhetően széles ügyfél- és jelölti körünknek.

megnézem

HR

Mivel a HR területe számunkra szívügy, elkötelezettek vagyunk abban, hogy a jelenlegi jelöltjeinket mihamarabb ügyfeleink között köszönthessük.

megnézem

adminisztráció | üzleti támogatás

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a shared service centerek (SSC-k) piacán.

megnézem

kereskedelem

A sikeres értékesítői csapat, amely az összetett piaci igények mindegyikének megfelel, minden vállalat számára kulcsfontosságú.

megnézem

egészségügy

Gyógyszeripari toborzásra specializálódott csapatunk mély szakértelemmel és kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik a területen.

megnézem

marketing | PR

Az állandóan változó fogyasztói és piaci igényeket követő marketingcsapat komoly versenyelőnyt jelenthet az Ön számára is.

megnézem

ingatlan

Az ingatlanpiac szereplői sokrétűek. Feladatunk, hogy eltérő igényeinek, stratégiai helyzetének eleget téve megtaláljuk a legkiemelkedőbb szakembereket a piacon.

megnézem