szívesen dolgozna a Tungsramnál?

megújulás

A Tungsram magyarországi központú, innovatív, globális márkaként tér vissza a piacra. „Örökségünk az innováció” – ezzel a jelszóval éleszti újjá és folytatja a magyar kreativitás 120 éves, büszke hagyományát a Tungsram Csoport frissen összeállt menedzsmentje. Ahogyan a Tungsram az alapításakor Budapesttel együtt meghallotta az idők szavát, és villámgyorsan vált globális vezető technológiai erővé, úgy az újjáélesztett Tungsram is a jövőt jelentő technológiákba és dinamikusan fejlődő, nemzetközi piacokba fektet, miközben tovább erősíti alapvető üzleti tevékenységét a világítástechnika terén.

világpiaci jelenlét

A Tungsram a világpiacon kiváló minőségű európai márkájú fényforrásokat kínál, európai tervezéssel, fejlesztéssel és gyártással. A vállalat termékeinek 95 százalékát exportálja: száz nemzetközi piacon működő értékesítői hálózattal rendelkezik. 

A legjobb minőséget előállító, öt magyarországi gyárra (Budapest, Hajdúböszörmény, Kisvárda, Nagykanizsa, Zalaegerszeg) és a velük együttműködő, ötszáz helyi beszállítóra és partnerre épülő ellátási lánc kiemelkedő előnyt jelent napjaink piaci versenyében.

Nemzetközi karrier - itt a lehetőség bárkinek!

Mindez azt is jelenti, hogy a Tungsram itt helyben nyújt izgalmas lehetőséget a fiataloknak. A cég megtartja az előző szervezettől örökölt, befogadó, rugalmas és az érdemeken alapuló vállalati kultúrát, aktív marad a helyi közösségekben, mindezt pedig egy startup agilitásával és gyorsaságával ötvözi. Az átalakulás izgalma egyben sok lehetőséget hozó, kihívásokkal teli karrierlehetőségekkel kecsegtet.

tekintse meg aktuális állásainkat

szívesen dolgozna a Tungsramnál?

böngésszen álláskínálatunkban