miért ideális hely a Randstad egy gyakornok számára?

Egy jó gyakornoki pozíció megtalálása meghatározó lépés karriercéljaid elérésében! Olyan gyakornoki állást kell találnod, amely közel áll a választott területedhez, de tele van kihívásokkal; fontos, hogy tudj új képességeket megszerezni és új embereket megismerni.

Nem csak akkor használhatod először gyakorlatban az egyetemi, főiskolai éveid alatt megszerzett tudást, de itt nyerhetsz el csomó olyan technikai és személyi készséget, amelyeknek ismerete döntő faktor lehet első, diploma utáni munkád megszerzésében.

 

olvasd el gyakornokaink tapasztalatait

A Randstadnál elfogadottnak és megbecsültnek fogod érezni magad, már attól kezdve, hogy először belépsz az irodába. A hangulat szuper; a kollégák és a menedzserek is profi szakemberek, de emellett kedves, segítőkész emberek. Nem engedik majd, hogy az állandó pörgés elbátortalanítson téged; mindig ott lesznek melletted, ha segítségre van szükséged, ha lépésről lépésre meg kell mutatni, hogy végezd új teendőidet.

A Randstadnál bevett szokás, hogy a jól teljesítő gyakornokoknak állást ajánlunk cégen belül, vagy segítünk nekik elhelyezkedni valamelyik ügyfelünknél. 

A Randstad-nál nemcsak a toborzásról tudhatsz meg mindent, de direkt módon kapcsolatba kerülsz a lehető legkülönfélébb helyi üzletágakkal, legyenek azok bankok és biztosítók, napi fogyasztási cikkeket áruló vállalatok, marketing- és kiskereskedelmi cégek, mérnöki irodák és a többi… Gyakornoki időd végére meg fogsz lepődni, hogy mégis mennyi mindent tanultál és mekkora hatással voltál az iroda munkájára!

Ez az egyetemed/főiskolád elvárásaitól is függ, de a Randstad akkor is rugalmas munkaidőt biztosít számodra, ha iskola mellett szeretnél teljes munkaidőben dolgozni.

A Randstad alkalmazottai mind területük szakértői, így mindig készek arra, hogy tanácsokkal lássanak el jövőbeli karriereddel kapcsolatban, bármi is legyen a választott szakterületed. Az interjú alatt igyekszünk nyitott légkört és jó hangulatot teremteni. Bemutatjuk Neked a magyar munkaerőpiacot és azt is, hogyhogyan nézne ki egy napod itt a Randstadnál. Már az interjú alatt is sokat tanulhatsz!

A Randstadnál megfelelő arányban vannak nők és férfiak, és a dolgozóinkat munkahelyi eredményeik, kitartásuk és nem nemük alapján jutalmazzuk  és ismerjük fel.

Szép Csenge - gyakornok

Csenge elmeséli Neked, miben fejlődött amióta nálunk dolgozik.


"Mindennap jókedvvel jövök be dolgozni, hiszen nagyon fiatalos, motiváló csapat vesz körül, akik kezdettől kedvesen fogadtak. Szerencsés vagyok, mivel már az első hónapban részt vehettem tréningeken, csapatépítőn..."

olvass tovább

Abonyi Afrodité - gyakornok

Afrodité elmeséli Neked, hogy ő miért választotta a Randstadot:


"Nagyon szerencsésnek érzem magam , hogy a Sales/HR/Marketing csapat engem választott gyakornokuknak. A tanácsadók minden kérdésemre készségesen válaszolnak a kezdetek óta , a munkaidő pedig..."

olvass tovább

szeretnél nálunk dolgozni? Nézz szét aktuális ajánlataink között!

megnézem