fantasztikus lehetőségek

Fontos számunkra, hogy munkatársaink karriert építsenek, ne csupán dolgozzanak. Alkalmazottaink fejlesztése első számú prioritás, a cégünk génjeiben van.

munkatársaink fejlesztése

A Randstadnál a lehetőségek széles palettáját biztosítjuk számodra, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból. Ennek segítségével fejlesztjük és megtartjuk a tehetségeket, miközben tovább építjük sikereinket és piaci pozíciónkat.
Marielle de Macker, a Randstad HR csoportjának igazgatója, a tehetségek cégen belüli fejlesztésének fontosságáról, valamint a Randstad azon törekvéséről beszél, miszerint a vezető pozíciók 80%-át belülről töltsük fel.

tehetséggondozó programok

A Randstad sok tehetséggondozó programot kínál globális és lokális szinten egyaránt.
Innovatív módon a World League Programunk funkcionális közösségeket fejleszt (Pénzügy, Jog, HR, Marketing & Communication és IT) a személyek és a szervezet területén. A programok közös víziót, magas minőségű tréningeket, globális információ cserét és az operatív vezetők közvetlen személyi bevonását nyújtja.

Frits Goldschmeding Academy

A Frits Goldschmeding Akadémia házon belüli képzési lehetőséget kínál, olyan korszerű vezetői programokat, amelyek célja, hogy támogassák (leendő) vezetőinket a fejlődésükben. Olyan vezető nemzetközi üzleti iskolák partnerei vagyunk, mint például az INSEAD, a TIAS és az IMD.

Igazgatótanácsunk határozottan támogatja, és aktívan részt vesz a fejlesztési programokban. 2015-ben a Frits Goldschmeding Akadémia 326 szenior vezetőt képzett, 11 különböző tehetséggondozó program keretében.

rugalmas munkavégzés

Vállalati kultúránk a bizalomra és eredményorientáltságra épül. Hisszük, hogy közösen minden élethelyzetben ki lehet alakítani egy olyan keretrendszert, ami mind a számunkra, mind kollégáink számára tökéletes megoldást eredményez. Te is rugalmas lehetőséget keresel? Ismerd meg a Randstadnál kínált lehetőségeket!

megnézem

Randstad közösség

A Randstad munkatársaként egy dinamikus és energikus nemzetközi közösség része lehetsz, több mint 28 000 lelkes és motivált kollégával együtt. Amellett, hogy ez kiváló munkahelyi légkört teremt, a közösségi szellem számos lehetőséget kínál arra, hogy a munkán kívül is elkötelezd és fejleszd magad.
Csatlakozhatsz például budapesti futócsapatunkhoz (Runstad team), részt vehetsz network eseményeinken, CSR vagy events community csapatunkba is beléphetsz.

nézd meg milyen az élet nálunk