ugorj be hozzánk

Nézz körül egy virtuális séta keretében budapesti irodánkban, hogy részletesen bemutatkozhassunk!

Bár ez a rövid bemutató nem tudja teljesen visszaadni azt a remek és inspiratív hangulatot, amellyel a Randstadnál találkozhatsz, reméljük, hogy kedvet kapsz hozzá, hogy személyesen is benézz hozzánk! Sőt, bízunk abban, hogy egyszer mint kollégánkat üdvözölhetünk budapesti, tatabányai vagy debreceni irodánkban! Várjuk, hogy te is a csapat tagja légy!

olvasd el kollégáink véleményét

Csapatépítő 2016 Balatonföldvár

Idén se hagyhattuk ki a nyári csapatépítőnket. Ezúttal a Balatont hódítottuk meg. 2 nap alatt a közös játékok, kreatív feladatok és a rengeteg szórakozás jobban összekovácsolták a Randstad csapatát.

Randstad Xmas Party 2015

Minden évben megrendezzük a karácsonyi bulinkat, ahol az évértékelés és a kulináris élvezetek mellett nagy hangsúlyt fektetünk a szórakozásra is. 

Randstad 55 éves szülinapi partyja Varsóba

5 évente megünnepeljük a Randstad évfordulóját, ezen alkalomból a világ minden tájáról összekötjük munkatársainkat. 2015-ben ünnepeltük a Randstad 55 éves születésnapját Varsóban, mely a "Route 55" nevet kapta.

Randstad Hallowen Party

Minden alkalmat megragadunk, hogy jól érezzük magunkat. Minden évben megtartjuk a mára tradícióvá vált Halloween bulinkat, ahol színesebbnél színesebb és egyedibb jelmezbe bújnak kollégáink.

 

Randstad 55. születésnapja Varsóban

5 évente megünnepeljük a Randstad évfordulóját, ezen alkalomból a világ minden tájáról összekötjük munkatársainkat. Bár ilyenkor mindenki önfeledten szórakozik, az ünneplés túlmutat egy szimpla bulin. Munkavállalóinknak lehetőségük van arra, hogy kapcsolatba lépjenek, tapasztalatot cseréljenek és inspirálják egymást, mindezt kötetlen, nagyon vidám környezetben.

Randstad Award 2016

A világ legnagyobb független munkaerő-piaci felmérése alapján idén már harmadik alkalommal adtuk át a hazánk legvonzóbb munkaadóinak járó Randstad Awardot a Magyar Tudományos Akadémián.