ugorj be hozzánk

Nézz körül egy virtuális séta keretében budapesti irodánkban, hogy részletesen bemutatkozhassunk!

Bár ez a rövid bemutató nem tudja teljesen visszaadni azt a remek és inspiratív hangulatot, amellyel a Randstadnál találkozhatsz, reméljük, hogy kedvet kapsz hozzá, hogy személyesen is benézz hozzánk! Sőt, bízunk abban, hogy egyszer mint kollégánkat üdvözölhetünk budapesti, tatabányai vagy debreceni irodánkban! Várjuk, hogy te is a csapat tagja légy!

olvasd el kollégáink véleményét

szeretnél nálunk dolgozni? nézz körül aktuális pozícióink között!

megnézem

rugalmas munkavégzés

A Randstadnál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy rugalmas munkahelyet teremtsünk. A munkavállalói elégedettség érték számunkra, ezért törekszünk arra, hogy biztosítsuk a munka és magánélet egyensúlyát munkatársaink számára. A fizikai jelenlét helyett kollégáink valódi teljesítményét vesszük figyelembe. Vállalati kultúránk a bizalomra és eredményorientáltságra épül.Hisszük, hogy közösen minden élethelyzetben, különös tekintettel a kismamákra, ki lehet alakítani egy olyan keretrendszert, ami mind a számunkra, mind kollégáink számára tökéletes megoldást eredményez. Te is rugalmas lehetőséget keresel? Ismerd meg a Randstadnál kínált lehetőségeket.

megnézem

impozáns iroda Budapest szívében

Ha nem lenne elég a rugalmas munkaidő, izgalmas szakmai kihívások, rengeteg program és képzési lehetőség, fitalos és összetartó csapat, akkor gyönyörű budapesti irodánk biztosan levesz majd a lábadról!

országszerte jelen vagyunk!

Csodaszép budapesti helyszínünk mellett idén már a negyedik irodánkat nyitottuk meg, így jelenleg már Tatabányán, Debrecenben és Miskolcon is megtaláltok bennünket! 

izgalmas munka, kiemelkedő munkakörnyezetben

Ha szeretnél egy dinamikus, komplex és sosem unalmas új munkát és fontos számodra a munkakörnyezet, a kellemes légkör és a lokáció, akkor nálunk biztosan otthonosan fogod éezni magad.  

jól jegyezd meg ezt a helyet

Tanácsadóink itt munkálkodnak azon, hogy szuper új munkahelyed legyen! 

színek, formák, hangulatok

Ebben a különleges, sokszínű irodában sokkal jobb hangulatban telnek a mindennapok. Kiválóan alkalmas hely színes egyéniségeknek :) 

nem mindig csak a munkára gondolunk

Természetesen nekünk is szükségünk van időnként egy kis kikapcsolódásra a munka mellett, legyen bármilyen szép is az irodánk és rugalmas a munkánk. A Randstadnál minden évben számtalan lehetőségünk van közösen szórakozni, bulizni egy kicsit, a közös ebédeken, csapatépítő programokon és tréningeken túl is. Adunk egy kis izelítőt!

Randstad Award 2017

A világ legnagyobb független munkaerő-piaci felmérése alapján idén már negyedik alkalommal adtuk át a hazánk legvonzóbb munkaadóinak járó Randstad Employer Brand Researchet a Várkert Bazárban. 

Csapatépítés Balatonaligán 2017

Néha nem árt egy kis lazítás, közös kikapcsolódás a munka mellett... Idén Balatonaligán töltöttünk el egy kellemes napot együtt. A strandolás és közös bográcsozás mellett sor került rengeteg vicces feladat megoldására és egy kis bulizásra is. ;)

Csapatépítő 2016 Balatonföldvár

Idén se hagyhattuk ki a nyári csapatépítőnket. Ezúttal a Balatont hódítottuk meg. 2 nap alatt a közös játékok, kreatív feladatok és a rengeteg szórakozás jobban összekovácsolták a Randstad csapatát.

Randstad 55 éves szülinapi partyja Varsóba

5 évente megünnepeljük a Randstad évfordulóját, ezen alkalomból a világ minden tájáról összekötjük munkatársainkat. 2015-ben ünnepeltük a Randstad 55 éves születésnapját Varsóban, mely a "Route 55" nevet kapta.

Randstad Xmas Party 2015

Minden évben megrendezzük a karácsonyi bulinkat, ahol az évértékelés és a kulináris élvezetek mellett nagy hangsúlyt fektetünk a szórakozásra is. 

Randstad Hallowen Party

Minden alkalmat megragadunk, hogy jól érezzük magunkat. Minden évben megtartjuk a mára tradícióvá vált Halloween bulinkat, ahol színesebbnél színesebb és egyedibb jelmezbe bújnak kollégáink.

 

Randstad 55. születésnapja Varsóban

5 évente megünnepeljük a Randstad évfordulóját, ezen alkalomból a világ minden tájáról összekötjük munkatársainkat. Bár ilyenkor mindenki önfeledten szórakozik, az ünneplés túlmutat egy szimpla bulin. Munkavállalóinknak lehetőségük van arra, hogy kapcsolatba lépjenek, tapasztalatot cseréljenek és inspirálják egymást, mindezt kötetlen, nagyon vidám környezetben.

felkeltettük az érdeklődésed? nézz körül aktuális pozícióink között!

megnézem