általános hirdetés - minőségbiztosítási szakember

megjelenés dátuma
kapcsolat
randstad hungary
állás típusa
határozatlan idejű
jelentkezem

az állás részletei

megjelenés dátuma
elhelyezkedés
-
álláskategória
Műszaki / mérnöki
állás típusa
határozatlan idejű
referenciaszám
25051 / 18149
kapcsolat
randstad hungary
Nem kötelező önéletrajzot feltöltenie ahhoz, hogy megpályázza ezt a pozíciót, sőt egyszerű megoldásként akár a Linkedin profiljával is jelentkezhet. Kattintson a jelentkezem gombra és válasszon a maximum 2 percet igénylő jelentkezési lehetőségek közül.


Cégleírás / Organisation/Department

Olyan QA szekemberek jelentkezését várjuk, akik hosszútávon ezen a területen szeretnék építeni a karrierjüket és nyitottak arra, hogy a legjobb ajánlatokkal keressük őket.


Megbízásaink során vidéki, budapesti és kivételes esetekben külföldi székhelyű partnereink számára is keresünk, ezért minden lokációból várjuk a jelentkezőket.Pozíció leírása / Job description

A minőségbiztosítási tapasztalatokkal rendelkező jelöltek számára megpróbáljuk megtalálni a hozzájuk senioritási szintben és szakterületben legjobban illő pozíciót. 


Partnereink a legkülönbözőbb iparágakból valóak, legyen szó autóiparról, elektronikáról, fröccsöntésről gyógyszeriparról, élelmiszeriparról, vegyészi vagy egyéb szakterületről, ezáltal jelöltjeinknek gyártási, analitikiai, K+F és sok egyéb más területre szóló megbízást biztosíthatunk. Elvárások / Requirements


- Minőségbiztosítási területen szerzett tapasztalat

- Felsőfokú műszaki végzettség

- Felhasználói szintű számítógépes ismeretekAmit kínálunk / Offer

Amit a partnereink nyújtanak:


- Piacképes jövedelem

- Stabil, hosszú távú munkalehetőség

- Folyamatos szakmai fejlődésKapcsolattartó / Information

Ha felkeltettük az érdeklődését és szeretne bekerülni a piacvezető fejvadász cég adatbázisába, akkor a "Jelentkezem" gombra kattintva tudja elküldeni pályázatát. Erre a hirdetésre CV csatolmány hozzáadása kötelező.