java developer | budapest

megjelenés dátuma
kapcsolat
gábor mátay, randstad hungary
állás típusa
határozatlan idejű
jelentkezem

az állás részletei

megjelenés dátuma
elhelyezkedés
budapest
álláskategória
IT / telekom
állás típusa
határozatlan idejű
referenciaszám
160049 / 21684
kapcsolat
gábor mátay, randstad hungary
jelentkezem
Nem kötelező önéletrajzot feltöltenie ahhoz, hogy megpályázza ezt a pozíciót, sőt egyszerű megoldásként akár a Linkedin profiljával is jelentkezhet. Kattintson a jelentkezem gombra és válasszon a maximum 2 percet igénylő jelentkezési lehetőségek közül.

Cégleírás / Organisation/Department

Az Interactive Brokers Group LLC (IBG) egyéni és intézményi befektetőknek kínál pénzügyi szolgáltatásokat, közvetlen elektronikus hozzáférést biztosít a világ 70 tőzsdéjéhez. Az 1977-es alapítástól kezdve folyamatosan a számítógépes automatizálásra fokuszálva fejlődött kiemelkedően hatékony vállalattá: kb. 700 alkalmazottjával képes 17 országban vezető brókercégként jelen lenni, több, mint napi 700 ezer kötést lebonyolítani, a világ opciós kereskedelmének 20%-ért felelni.

2006-ban alakult meg a magyar leányvállalat, az Interactive Brokers Hungary Kft, mely kizárólag az IBG szoftverrendszerének fejlesztésével foglalkozik. Az IBH célja, hogy az Anyacég emberközpontú szellemiségét Budapestre hozva teremtsen hosszú távú, magas szintű életszínvonalat garantáló munkalehetőséget magyar munkavállalók számára.

Fő feladatunk az Interactive Brokers Group tőzsdei kereskedési rendszerének fejlesztése, mely magában foglalja többek közt a megbízások továbbításáért, piaci adatok disztribúciójáért, tőzsdékkel való kapcsolattartásért felelős alrendszereket. Az újonnan felvett alkalmazottak néhány hónapos betanulási időszak után jellemzően kisebb projektek megvalósításáért felelősek, a tervezést, implementációt, tesztelést és karbantartást is beleértve, Linux és Solaris környezetben, az Extreme Programming (XP) fejlesztési modellt alkalmazva.

Kapcsolattartó / Applications

Zsuzsanna Hont
+36 1 411 2090