alkalmazás támogató | budapest

megjelenés dátuma
kapcsolat
randstad hungary
állás típusa
határozatlan idejű
jelentkezem

az állás részletei

megjelenés dátuma
elhelyezkedés
budapest
álláskategória
IT / Telekom
állás típusa
határozatlan idejű
referenciaszám
29823 / 31179
kapcsolat
randstad hungary
Kattintson a jelentkezem gombra és válasszon a maximum 2 percet igénylő jelentkezési lehetőségek közül.
Bizonyos pozícióink esetében videóinterjút folytatunk. Ha szeretne többet megtudni, hogyan készülhet fel hatékonyan, itt megosztjuk Önnel a sikeres online bemutatkozás fortélyait.

Cégleírás / Organisation/Department

Megbízónk felelős szolgáltatóként megbízható HR megoldásokkal járul hozzá partnerei sikereihez, melyek az innovatív tudást és a korszerű technológiát ötvözik.

Ügyfelünk termékeit insource, outsource valamint SaaS szolgáltatási formákban is elérhetővé tesszi, melynek biztonságos és folyamatos üzletetmenetet biztosító működését az IT szolgáltatás csapat is támogatja.

Az IT üzemeltetést elsősorban Microsoft platformon végzik. Az ITIL módszertan alapján sorolják be tevékenységeiket, így jól keretezett, átlátható struktúrában működnek. Ügyfeleiket a rendszerek IT üzemeltetésével kapcsolatban távoli kapcsolattartással és időnként akár a helyszínen is támogatják. 

Pozíció leírása / Job description

Az alapozó oktatás segít a vállalati működés és a szoftvereik megismerésében. A betanulási folyamatban mentorok támogatnak majd mind általános, mind pedig szakmai kérdésekben. 

Munkád során szükséged lesz TCP/ IP hálózati alapismereteidre; alapvető elméleti és gyakorlati adatbázis üzemeltetési tudásodra, valamint IT üzemeltetési területen szerzett tapasztalatodra (elsősorban Microsoft platformon). Windows szerver platformon futó alkalmazások üzemeltetésében szerzett gyakorlatodat is alkalmazni tudod ebben a munkakörben. A felsorolt területeken meglévő tudásodat angol nyelven is lehetőséged lesz alkalmazni. 

IT alkalmazás támogatóként szoftver bevezetési projektekben fogsz részt venni és támogatod majd partnerünk ügyfeleit a rendszerek IT üzemeltetése során. Vállalati alkalmazásaik támogatására is lehetőséged nyílik. 

Elvárások / Requirements

Legalább 1 év releváns szakmai tapasztalat (alkalmazás üzemeltetés), valamint MSSQL adatbázis, IIS Web szerver, Terminal szerver üzemeltetésben szerzett tapasztalatod is előnyödre válhat. Találkoztál már az Atlassian termékekkel és Sharepointtal, esetleg Microsoft felhő (SaaS) alapú alkalmazásokkal? Ügyfelünknél ezt a tudást is kamatoztathatod.
 

Amit kínálunk / Offer

Szakmai fejlődési lehetőséget és Microsoft tanúsítványok megszerzésének lehetőségét, összetartó csapatot, kiszámítható jövőt, versenyképes alapbért és színes juttatási csomagot. Office napokon élvezheted a kreatív tevékenységre alkalmas munkakörülményeket „A” kategóriás irodaházukban, nagy személyes terekkel, zöld erkélyekkel. 

 

Kapcsolattartó / Information

Gosztola Dóra
gosztola.dora@randstad.hu

Deme András
andras.deme@randstad.hu