- A társasághoz tartozó üzem komplex irányítása
- Az emberi-erőforrással és anyagfelhasználással, logisztikával kapcsolatos gazdálkodás, költséghatékony működés biztosítása,
- A napi termelés megtervezésének, megszervezésének, felügyelete
- Anyagáramlás biztosítása, alapanyagok felhasználásának ellenőrzése
- Minőségirányítási rendszerek felügyelete,
- Kapcsolattartás az üzem vevőivel, társüzemekkel és a holding szakterületeivel (kereskedelem, számvitel, logisztika, minőségirányítás, stb)
- Középfokú szakmai végzettség,
- Legalább 3-5 év releváns tapasztalat az élelmiszeriparban, lehetőleg sütőiparban, vezetői pozícióban
- Sütőipari gyártási folyamatok valamint a minőségbiztosítási és élelmiszerbiztonsági előírásokat (pl. IFS, ISO)ismerete
- Felhasználói szintű számítástechnikai ismeret
- 50-60 főből álló csapat hatékony irányítása, motiválása és fejlesztése
- Jó szervezőkészség és képesség a gyártási folyamatok optimalizálására
- Erős döntéshozatali képesség, problémamegoldó és analitikai készségek
- Sütőipari gépek és berendezések működésének ismerete és megértése
- Gyártási folyamatok folyamatos fejlesztésére, a hatékonyság növelésére és a költségcsökkentésre
Előny:
- Felsőfokú élelmiszeripar végzettség
- LEAN ismeretek
- hosszú távú munkalehetőség
- szakmai fejlődés
Horváth Amáta - amata.horvath@randstad.hu
...