- Sütőipari termék- és csomagolásfejlesztési folyamatokban való részvétel
- Termékválaszték folyamatos bővítése, elemzése, felülvizsgálata
- Kutatást is igénylő termékfejlesztési projektekben való részvétel
- Minőségirányítással és a gyártó üzemmel való együttműködés
- Folyamatokhoz kapcsolódó dokumentációk készítése
- Ajánlatok bekérése és szakmai kiértékelése
- Együttműködés és kapcsolattartás beszállítókkal
- Konkurenciafigyelés
- Piaci trendek nyomon követése és elemzése
- Felsőfokú végzettség
- Több éves sütőipari és termékfejlesztési gyakorlat
- Felhasználói szintű számítógépes ismeret
- Jó problémamegoldó képesség
- Képesség csapatmunkára és önálló munkavégzésre
- Pontos és felelősségteljes munkavégzés
Előny:
- Élelmiszeripari miőségbiztosítási rendszerek ismerete előny (IFS, BRC)
- Angol vagy német nyelvtudás
- kreatív kibontakozás lehetősége, a fejlődési lehetőségek folyamatos biztosítása a legújabb technológiák és módszerek terén
- hatással lehet a vállalati sikerre a saját projektek felelősségét vállalva
Horváth Amáta - amata.horvath@randstad.hu
...